Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Військовий податок» залишиться у місцевих бюджетах

«Військовий податок» залишиться у місцевих бюджетах

Учора парламенту України не вистачило лише кількох голосів для затвердження поправок до законодавства, якими передбачалося ПДФЗ із військових зарплат перераховувати до центрального бюджету.

Нагадаємо, що через це питання в країні другий місяць поспіль точилися жорстокі суперечки. Представники місцевої влади протестували проти прийняття цих поправок, які б позбавили місцеві бюджети істотних коштів. Щоправда, далеко не всі громади розумно, відповідно до воєнного часу, розпоряджалися цими засобами. Міський сайт докладно писав про цю ситуацію.

Вчора представники місцевої влади змогли зітхнути з полегшенням. Верховна Рада не спромоглася проголосувати за зміни до законодавства. За перерахування «воєнного податку» до центрального бюджету проголосували 223 депутати. Для прийняття поправок забракло лише трьох голосів.

Законопроект вирушить на друге читання. А місцеві громади можуть використати кошти для допомоги військовим та підготовки до зими.

Gorod.dp.ua на Facebook.


рано радуетесь  (18.10.23 10:31): зеленые уничтожили экономику ещё в 2019-м году - им пол-года хватило. Если бы не вторжение России, - не было бы помощи Запада и уже был бы дефолт. Так что РФ их спасла. Видимо, выгодные именно они для замыслов.
Но сейчас запад сворачивает помощь - уже прямо говорит, что много воруют. Деньги нужно откуда-то брать, так что будут и налоги повышать, и цены, и по карманам шарить. Всё будет
Відповісти | З цитатою
belchik  (18.10.23 09:33): Ага.
Так вони і здалися.
Ласий шматок, щоб це полишити.
Відповісти | З цитатою
Боря  (18.10.23 09:05): прально, плитка сама себя не постелит по всему городу! Ж жжадность Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті