Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
14:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянка Анна Гузєєва стала Міс Східна Європа 2023

Дніпрянка Анна Гузєєва стала Міс Східна Європа 2023

Дніпрянка Анна Гузєєва посіла третє місце на європейському конкурсі краси. Вона здобула титули – Міс Східна Європа 2023, Віце-Міс Європейських Націй 2023. Образ Анни в оксамитовій плахті та вінку з пшениці підкорив суддів.

Днями Анна взяла участь у міжнародному конкурсі краси Mrs. European Nations Globe 2023, який відбувся в Афінах. Найбільш кропіткою була робота над образами для конкурсу. В одному з них Анна постала в оксамитовій плахті із вишивкою “Золотий цвіт” та у босоніжках на високих платформах і підборах. Тонку талію вона підкреслила оксамитовим поясом із китицями. Свій аутфіт Гузєєва доповнила розкішним великим вінком із колосків пшениці та чорних троянд

“Мій національний костюм – це ручна робота відомого українського бренду. Вінок створений за моїм власним дизайном. Образ був лірично-драматичний, що уособлює нашу Україну та її стан зараз. Там були чорні троянди, які символізують жалобу та журбу нашого народу. Також – колосся пшениці, що є незамінним символом нашої Батьківщини”, – розповідає Анна.

На конкурсі було доволі складно через напруженість роботи й постійний недосип. Ті, хто скаржився на такі умови – не пройшли до фіналу. Там опинились лише дівчата, які тримали свою посмішку попри всі обставини.

“20 годин на добу ми були під постійним наглядом команди конкурсу. Чотири години сну давались взнаки. Але на 9-ту ранку ти всеодно приходиш на підборах, з гарним макіяжем, готова до роботи. Дівчат знімають весь час. І в топ-3 увійшли лише ті, хто тримався попри все”, – наголошує Анна.

Дніпрянка розповіла й про своє життя до та після початку модельної кар’єри.

“У моєму житті був період, коли я мала зайву вагу на гормональному фоні. Але взяла себе в руки, зайнялась здоров’ям, змінила образ життя, й пообіцяла більше ніколи не повертатися у той стан. З 20 років я почала працювати на обласному медіа Дніпропетровщини, була ведучою та редактором. Згодом переїхала до Києва, де брала участь у різноманітних телепроєктах, працювала піарагентом. І зараз маю власну піар-агенцію “Guzeeva_pr”. Це така моя вирощена дитина, крок за кроком – до зірок. Тому модельна кар’єра це крапелька в морі мого творчого життя. Я також пишу вірші, є володаркою премії “Гордість Дніпра – поетеса року”. До виходу готую наразі відео-збірку своїх ліричних творів, вони будуть представлені у вигляді кліпу. Активно займаюсь і волонтерської діяльністю – допомога притулкам для тварин та ЗСУ”, – розповідає Анна.

Більше дивіться у відео:



Gorod.dp.ua на Facebook.


Вера  (06.11.23 10:19): С одной стороны-надо уметь радоваться достижениям других,но с другой-таки недоумение... Відповісти | З цитатою
итить-колотить  (05.11.23 14:05): это ж сколько бабла нужно было отвалить, чтобы её выбрали победительницей Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті