Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
18:53

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

БК «Прометей» наконец-то победил в Еврокубке

БК «Прометей» наконец-то победил в Еврокубке

После двух поражений подряд в Еврокубке баскетболисты из Слобожанского под Днепром наконец-то добыли победу.

В Риге в условно домашнем поединке «Прометей» обыграл израильский «Хапоэль» из Тель-Авива – 98:89.

Об этом матче в клубе сообщили:

«Прометей» провів номінально домашній матч Єврокубка на «Арені Рига», в якому приймав ізраїльський «Хапоель Тель-Авів». Український колектив зумів здобути перемогу із рахунком 98:89, чим перервав свою невтішну серію із двох поспіль поразок у цьому турнірі.

Перша половина матчу видалася дуже рівною – команди почергово володіли ініціативою. Чверть №1 із незначною різницею в рахунку виграв «Прометей» (29:26), а друга 10-хвилинка залишилася за гостями з Ізраїлю (19:23), які й пішли на велику перерву за переваги «+1».

Третю чверть «Хапоель» розпочав із незначного ривка, однак «титанам» вдалося переломити перебіг подій, конвертувати кілька володінь у набрані очки та встановити невелику перевагу в рахунку, що дозволяла підопічним Ронена Гінзбурга більш впевнено почуватися на майданчику. А у підсумку й довести матч до переможного у заключній, четвертій 10-хвилинці.

Найрезультативнішим гравцем української команди в цьому матчі став центровий Таі Одіасе. Окрім топових хайлайтів бігмен «титанів» відзначився ще й 19 очками та трьома підбираннями.

Для «Хапоеля» ця поразка стала лише другою в сезоні Єврокубка. Після шести матчі ізраїльський колектив має показник 4-2. Натомість «Прометей» здобув свою третю перемогу в регулярному чемпіонаті та має результат 3-4 після семи турів.

Свій наступний матч «Прометей» проведе у суботу, 18 листопада, на виїзді. У ЛЕБЛ «червоно-білі» зустрінуться із «Пярну Садам». А от у Єврокубку вже наступної середи, 22 листопада, «титани» знову зіграють вдома – прийматимуть італійську «Рейєр Венецію».

Вместе с тем, как считает главный тренер команды Ронен Гинзбург, радоваться после этого успеха рано - кризис в «Прометее» еще продолжается:

«Добре, що ми перемогли. Адже у нас не найкращий період прямо зараз. Думаю, що завдячувати ми маємо перш за все місцевим гравцям (українцям - прим.). Вони були зобов'язані зіграти сьогодні. І вони почали грати добре.

Я сказав хлопцям у перерві, що команда, яка почне краще грати у захисті, виграє цей матч. Я радий, що ми зробили це. Просто радію цій перемозі, це важливо для нас, у матчі проти дуже хорошої команди, дуже хорошого тренера. І так, місцеві гравці були ключем до перемоги сьогодні».

Фото БК «Прометей».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте