Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Мер Дніпра: «Мене просили відродити ФК Дніпро. Але це неможливо»

Мер Дніпра: «Мене просили відродити ФК Дніпро. Але це неможливо»

Мер міста Дніпро Борис Філатов розповів, що йому байдужий футбол та успіхи команди «Дніпро-1», а також про те, що фінансувати футбольні команди з муніципального бюджету місто точно не буде, тому відродження ФК «Дніпро» чекати не варто.

— Цього року, прямо у листопаді, виповнюється 40 років від першого й останнього «золота» футбольного клубу Дніпро в чемпіонаті СРСР? Це я для вас зробив відкриття чи ви знали?

— Це для мене відкриття. Я поясню. Можливо, мене в нашому Дніпрі не розуміють, але я абсолютно байдужий до футболу. Як спорт, як час проведення дозвілля — це чудово. Але, крім того, що я абсолютно холодно ставлюся до спорту, я ще й як міський голова абсолютно прохолодний до проблематики футбольного клубу. Багато хто до мене звертався у певний період: потрібно відродити клуб як муніципальний. По-перше, це неможливо. По-друге, я все ж вважаю, що ця клубна історія — іграшка для багатих. Тому місто не може цю історію на собі тягнути. Були різні ініціативи. Але, на жаль, як то кажуть «померла так померла». Хоча історія в клубу справді славна.

— Ну, не зовсім померла. Нині живий «Дніпро-1» йде на першому місці в Українській Прем'єр-Лізі. І якщо фантазувати, що він там і залишиться, то привезе в мирний Дніпро європейську Лігу Чемпіонів. Це велике свято для міста. Тому я вже тепер не як уболівальник кажу, а, умовно кажучи, вболіваю, щоб місто вписалося в європейський контекст.

— Я зараз особливо настільки екзотичних і далекосяжних планів не звожу. Нам би, як у тій казці, «ніч простояти та день протриматися». Тому зараз займаємося питаннями короткостроковими. Вже точно в моєму розпорядку питань, пов’язаних з футбольним клубом, немає.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Горожанин  (29.11.23 10:31): 400 млн гривен выбрасывать из городского бюджета на Днепр ежегодно? С чего бы это. Люди не представляют сколько стоит содержание Днепра и какие зарплаты у игроков. Відповісти | З цитатою
Субьективное мнение  (28.11.23 13:13): Сложно дать четкую оценку такому категоричному заявлению с его стороны. Сто процентов не прав в том (что замечаю в интервью с ним далеко не впервые, по разным вопросам) - что судит о городе субьективно по себе, мол, вот, такое-вот хобби/мероприятие/движение не в моем вкусе, значит, город в этом не нуждается и нецелесообразно, и т.п. При всем уважении, Борис Альбертович, город это не только Вы и Ваши личные вкусы, а еще и миллион других горожан, которые, кстати, являются Вашими избирателями, на секундочку... Однако так же и 100% он прав в том, что сейчас не до игр и соревнований - тут все верно сказал. Будет мир, будут и спортивные состязания, вместо военных действий. Поэтому сначала всем нам нужна только победа - после которой снова будет и футбол, и ралли, и турпоходы с байдарками на Днепре. Имхо. Відповісти | З цитатою
Куууу  (27.11.23 12:55): А кто просил?
Переселенцы?
Фронтовики?
Беднота?
Кто?
Или жирдЯи от власти или бизнеса?
Кто?
Бл!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
МІКІ РУРК.  (25.11.23 19:08): БІДНІ - ТО ЗВИЧАЙНІ ЛЮДИ, ТІКИ ЛІНИВІ. Відповісти | З цитатою
фыва  (25.11.23 19:07): Он не пил, не курил,
Слов плохих не говорил,
Он и пел, и рисовал,
Всем работать помогал,
Был к футболу равнодушен,
И политику не слушал,
А еще, конечно, он
Был красив и умен.

Таким и должен быть идеальный мэр. Мяу.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
РОКФЕЛЛЕР.  (25.11.23 19:05): НАМАГАТИМУСЬ НЕ ОБРАЖАТИ БІДНИХ. Відповісти | З цитатою
ДЖОПА  (25.11.23 19:02): ЗАРАЗ ПОЛІЗЕ. Відповісти | З цитатою
Ч  (25.11.23 18:15): Граждане Днепра помнят, что Борису не весь спорт безразличен. Например, для жены он постоянно перекрывал весь центр города для марафонов, часто на выходных. По поводу спасения частного клуба, я тоже считаю что это забота не государства. Хоть я и болел, за тот, настоящий Днепр! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Оооо...коментатору від різних  (25.11.23 16:50): оце тебе прорвало, друже! Отаке писати. Кілер, блін. Я далеко не фанат нашого Б.А., та він зробив багато чого гарного для міста та хлопців на 0, хай навіть і з пушком трохи на морді, хто без гріха так казать. А що зробив ти!? Отож, колода в оці... Відповісти | З цитатою
ШЕВА  (25.11.23 15:08): ЩО, НЕМА КОМУ ГРАТИ? УСІХ ПРОДАЛИ ЗА ГРОЩІ? Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті