Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
07:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі шахрай здавав неіснуюче житло у центрі міста

У Дніпрі шахрай здавав неіснуюче житло у центрі міста

Злочинець брав передоплату за довгострокову оренду житла під час особистих зустрічей з потерпілими. Зловмисник уривав зв'язок, залишаючи людей без грошей та житла.

39-річний фігурант підшукував орендарів на квартиру через мережу Інтернет та на стендах оголошень, представляючись їм власником помешкання. Він встиг ошукати семеро громадян.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру за ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Gorod.dp.ua на Facebook.


???  (28.11.23 19:35): Вопрос без поддевки: Есть ли в городе ОФИЦИАЛЬНОЙ учреждение, где могут предложить квартиру для аренды? Понятно необх. будет официальный Договор-Нотариус-Налог с арендоДАТЕЛЯ и сумма. Ну и обязательство с обеих сторон по части поддержания необх. техсостояния квартиры. Відповісти | З цитатою
гость  (28.11.23 13:45): это всё потому, что риелторы у нас по своей сути являются мошенниками: берут деньги, ни за что ответственности не несут и ещё и препятствуют свободной работе рынка недвижимости то объявления обрывая, то на сайтах заспамливая объявления владельцев Відповісти | З цитатою
727  (28.11.23 12:49): Лох не мамонт-не вымрет никогда. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті