Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:52

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі у водія Skoda виявили близько півкілограма наркотику

У Дніпрі у водія Skoda виявили близько півкілограма наркотику

13 грудня патрульним надійшла інформація про те, що по проспекту Слобожанському в напрямку виїзду з міста рухається автомобіль Skoda, в якому можуть пересуватися пасажири, що, ймовірно, причетні до розповсюдження наркотичних засобів.

Патрульні виявили вказаний транспортний засіб і зупинили. В авто перебували двоє чоловіків — водій та пасажир. Обидва помітно нервували під час спілкування з поліцейськими і намагалися швидше покинути місце події.

Патрульні виявили Під час поверхневої перевірки автомобіля патрульні виявили позаду водійського пакет із сліп-пакетом з кристалічною речовиною, схожою на наркотичну, вагою близько 460 г.

Патрульні виявили На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила сліп-пакет із речовино у присутності двох понятих. Обох громадян доставили до відділку поліції.

Патрульні виявили


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті