Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
11:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На прибирання Дніпропетровської податкової хочуть витратити майже 9 мільйонів гривень

На прибирання Дніпропетровської податкової хочуть витратити майже 9 мільйонів гривень

Здивування активістів «Народного аудиту» викликало черговий тендер у системі Прозорро, який стосується нашого регіону.

4 грудня було оголошено тендер «Послуги прибирання адміністративних приміщень та прибудинкових територій об'єктів ГУ ПДС у Дніпропетровській області» з очікуваною вартістю 8,7 мільйона гривень. З його подробицями можна ознайомитись тут.

Зазначимо, що на тендер подали пропозиції трьох підприємств. З них переможцем обрано ТОВ «Чела Україна», яке зареєстровано у Києві. Воно запропонувало проводити прибирання обласної податкової за 6,282 млн грн.

Безумовно, збирання податків – справа необхідна, а під час війни – важлива подвійно. Не сумніваємося й у тому, що працівники податкової служби мають працювати у чистих та комфортних умовах.

Але активісти ставлять резонне запитання: невже у величезному штаті Податкової служби немає прибиральників? А якщо вони є – навіщо додатково платити за ці послуги? Тим більше, що зареєстрована у Києві фірма?

Ось що про це пише одна з активісток Народного аудиту Raduga Yulita:

«Ви навіть не уявляєте, ЯК ДОРОГО НАМ ОБХОДИТЬСЯ УТРИМАННЯ ПАРАЗИТІВ в чиновничих кабінетах  і в кабінетах бюджетників!

Починаєм слідкувати за прибираннями в бюджетних кабінетах:

ДНІПРО - прибирання в будівель ДПСУ.

Переможець:

ТОВ "ЧЕЛА УКРАЇНА" #42809838

реєстрація місця знаходження - Україна, **5, місто Київ, ВУЛИЦЯ МИТРОПОЛИТА ВАСИЛЯ ЛИПКІВСЬКОГО, будинок **, офіс ** https://youcontrol.com.ua/catalog/company_details/42809838/

Агов, Державна аудиторська служба України, Офіс Генерального прокурора, Данило Гетманцев! Це скільки критеріїв ризиковості відразу??? Це ж сама прозора обналка, бо - ЧОГО нема прибиральника серед найманного персоналу? Чого виконавець для Дніпра - з Києва, і ВЗАГАЛІ НАХІБА нам утримувати такі площі ДПСУ?

Як Ви могли допустити такий сором у відкритий простір, це ж бачать усі, в тому числі іноземні інвестори. І така "пародія" по всім конюшням ДПСУ по всій країні.

До речі, ті прибиральники можуть все - навіть постачатати медичне обладнання: https://clarity-project.info/tenderer/42809838».

А що про це гадають читачі Міського сайту?





Gorod.dp.ua на Facebook.


вороги!!!  (20.12.23 08:27): Марнотратство та відмивання грошей, жирують на війні та паразитують на крові, як хочуть більше грошей нехай риють окопи та купують хлопцям дрони та амуніцію, як будуть як завжди, лише красти, то можуть зовсім без платників податків лишитися і квохтати потім будуть у концтаборах. Відповісти | З цитатою
чисто там где нет налоговой  (20.12.23 08:21): Работники и сами за собой способны поубирать, везде на производстве рабочий сам убирает рабочее место, налоговики такие же наёмные работники как и другие и убирать за собой своё рабочее место их обязанность по КЗоТу. Відповісти | З цитатою
Ґей! Ґниди!!!  (20.12.23 08:16): У труні кишень не буде!!! Крадене на той світ і самі не заберете і дітям та онукам воно лише прокляття та горе принесе, а розраховувати що вам вдасться не тільки обікрасти а ще й винищити народ України не варто. Відповісти | З цитатою
зажерлись  (20.12.23 08:14): Ото де дійсно зажерлись, ото відразу видно хто на війні смертях та біді народа України наживається.
Пару прибиральниць по 5000грн. зарплатні кожна будуть прибирати а мільони народних коштів, грошей платників податків будуть розкрадатися тими недолюдками.
Відповісти | З цитатою
Вздёрнуть тварей  (19.12.23 12:52): и потом подмести. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті