Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі надземний перехід з’єднає «Мост-сіті» з майбутнім ТДЦ «Перехрестя»

У Дніпрі   надземний перехід з’єднає «Мост-сіті» з майбутнім ТДЦ «Перехрестя»

У Дніпрі на сайті міської ради опубліковано проект рішення виконкому «Про проектування та будівництво надземного переходу по вул. Королеви Єлизавети ІІ».

Мова йде про надземний перехід, який з’єднає «Мост-сіті» з майбутнім ТДЦ «Перехрестя». Будує цей об’єкт ПРАТ «АКТА». Докладніше про проект і терміни відкриття переходу розповів представник замовника будівництва об’єкту Дмитро Шевченко.

«Наразі йде збір комерційних пропозицій, аналіз та підготовка до демонтажних робіт з боку «Мост-сіті», – розповідає Дмитро Шевченко. – Повноцінні будівельні роботи плануємо розпочати у травні 2024 року. Необхідно встановити додаткові палі та посилити фундамент. Перехід буде висотою до 17 м та шириною 4х4 метри. Він буде утеплений. Відкриття надземного переходу заплановане на вересень 2025 року. Перехід відкриється разом із ТДЦ «Перехрестя».
Дмитро Шевченко нагадав, що цокольний та перші два поверхи нового ТДЦ займуть магазини, а у приміщеннях з третього по дев’ятнадцятий поверхи розмістяться офіси.

Нагадаємо, у Дніпрі 5 березня 2020 року знесли ТЦ «Кубометр», що розташовувався біля ТРЦ «Мост-Сіті». На його місці почали будівництво 19-поверхового багатофункціонального комплексу “Перехрестя”. Але через повномасштабну війну, будівельні роботи були тимчасово призупинені. І лише у квітні 2023 року відновились.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


1111  (20.12.23 07:12): А ширина будет 16 м? Я ведь правильно посчитал 4х4? Відповісти | З цитатою
OG  (20.12.23 02:05): Опять Изя и Шмуля! Відповісти | З цитатою
сергей  (19.12.23 19:45): Дом красивым не выглядит, что-то красное, но не прекрасное. Кстати, пора и памятник королеве Елизавете поставить. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті