Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
02:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі скасували дуже дорогий тендер на ремонт лікарні Мечникова, а у Криворізькому районі – на ремонт доріг

У Дніпрі скасували дуже дорогий тендер на   ремонт лікарні Мечникова, а у Криворізькому районі – на ремонт доріг

Скасування цих тендерів заощаджує для бюджету 750 мільйонів (!) гривень!

Сподіваємось, ці кошти підуть на підвищення обороноздатності України.

Міський сайт уже повідомляв про те, що у Дніпрі запланували витратити 165 мільйонів гривень на капітальний ремонт одного із корпусів Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Мечникова.

Безумовно, важливість роботи лікарні Мечникова (особливо нашого часу!) величезна! І її слід утримувати у належному стані. "Але зараз хіба найкращий час для проведення такого дорогого капремонту?" - запитували активісти організації Народний аудит.

І ось, як повідомили громадські діячі, цей тендер було скасовано.

Але причина – не в тому, що замовник в особі обласного департаменту капітального будівництва раптом передумав і вирішив заощадити кошти для держави. А в тому, що у підрядника виявили невідповідності у заявлених на тендер документах, і він їх не усунув.

Ще більше коштів для бюджету зберегли через відміну тендеру на ремонт доріг у Криворізькому районі. На дорогу місцевого значення між селами Новопілля – Солдатське планували витратити аж 582 мільйони гривень! Не впевнений, що багато читачів Міського сайту навіть чули про таку дорогу...

Цей тендер також скасовано, про що теж повідомив https://www.facebook.com/photo/?fbid=7441569899234611&set=pcb.7441577295900538 Народний аудит.

Головне, щоб заощаджені кошти пішли на найактуальніші потреби нашої країни!









Gorod.dp.ua на Facebook.


Іван  (08.01.24 14:32): Яка сумна новина, Риженко не купить собі нову віллу.
Скоро буде знову своїх рабів з персоналу лікарні науськувати на місцеву владу
Відповісти | З цитатою
:)  (08.01.24 12:09): Рыженко наверное в трауре. Но не переживайте - он парень находчивый, всё равно придумает как получить своё. Судить надо даже за попытку таких действий. Этот корпус лет 10-12 как капитально ремонтировали. Либо украли тогда, либо планировали своровать сейчас, либо и тогда, и сейчас целью было воровство. А в уголовном кодексе есть статья за покушение на совершение преступления Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті