Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
05:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ректори та діячі 12 ЗВО Дніпра об’єднаються у Координаційну раду при міському голові

Ректори та діячі 12 ЗВО Дніпра об’єднаються у Координаційну раду при міському голові

До складу Координаційної ради входитимуть ректори та діячі 12 закладів вищої освіти — серед яких володарі звання «Почесний громадянин Дніпра», а також представники профільних депутатських комісій та департаментів міськради.

Таку ініціативу мер Борис Філатов запропонував 12 січня під час круглого столу «Шляхи взаємодії влади з ректорами закладів вищої освіти».

Офіційно розпорядження про заснування ради підпишуть після врахування всіх пропозицій від ректорів.

«У нас є зрозуміла координація з закладами вищої освіти, та нині ми вирішили дати їй більш інституційну основу. Хоча ЗВО не підпорядковуються місцевому самоврядуванню, та час від часу у них виникають проблеми, з розв’язанням яких допомагає саме місто», — наголосив Борис Філатов. Він також додав, що такий формат буде ще одним прикладом ефективної співпраці з професійними середовищами, адже при міськраді вже діють Громадська рада, а також Педагогічна, Батьківська, Художня та Координаційна рада зоозахисних організацій.

Тож для закладів вищої освіти це буде додатковий інструмент взаємодії — від профорієнтаційної роботи та підвищення кваліфікації освітянського простору до підтримки в певних господарчих питаннях.

«Є великий резерв для впорядкування взаємовідносин — щоб ми були більш ефективні та корисні місту», — зауважив ректор Національного технічного університету «Дніпровська політехніка» Олександр Азюковський.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Показалось  (13.01.24 18:34): «Путин взаимодействия власти с ректорами высшего образования».
А может и нет
Відповісти | З цитатою
Схема  (13.01.24 11:28): Нова? Відповісти | З цитатою
Гипопо  (13.01.24 08:52): Нам бы ещё "Главное управление свободным временем" создать бы. Для завершения композиции. Відповісти | З цитатою
Вася  (13.01.24 04:34): Такова жизнь...война,шо ты зробиш? Відповісти | З цитатою
Vlad  (12.01.24 22:22): Педагогічний, зараз Ректори..напевно Управління освіти можна закривати,все будуть вирішувати у Мерії... Відповісти | З цитатою
Таня  (12.01.24 19:41): Позорище! Дискредитировали себя ректоры! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті