Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
11:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські та італійські благодійники спільно допомогли нашим воїнам на передовій

Дніпровські та італійські благодійники спільно допомогли нашим воїнам на передовій

За допомогою італійських партнерів дніпровський благодійний фонд КІДДО передав важливе обладнання для фронтових шпиталів та лікарень.

Про це у БФ КІДДО розповіли таке:

«Фонд Kiddo продовжує консолідувати свою допомогу саме на медичному напрямку, для того, щоб врятувати якомога більше життів.

За сприянням організації La Fenice з провінції Modena, ми змогли придбати за 151 407 грн. 40 бактерицидних опромінювачів для польових шпиталів і прифронтових лікарень. Серед них - 30 настінних та 10 переносних. Ми обрали найефективніші позиції під запит, врахувавши квадратуру приміщень, яку вони будуть обробляти, умови використання та інші вагомі фактории.

Ці сучасні опромінювачі призначені для ефективної дезінфекції повітря та поверхонь у медичних закладах. Вони використовують ультрафіолетове випромінювання для знищення шкідливих мікроорганізмів, включаючи бактерії, віруси та грибки.

Для військових медиків, які працюють в екстремальних умовах, це критично важливе обладнання для підтримки гігієнічності та запобігання поширенню інфекцій.

Велике спасибі La Fenice за щедрість та увагу до України в ці непрості часи!».








Gorod.dp.ua на Facebook.


...  (17.01.24 17:23): ... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті