Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
04:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Спеціальність водія електротранспорту за три місяці. У Дніпрі запрошують на навчання

Спеціальність водія електротранспорту за три місяці. У Дніпрі запрошують на навчання

Дніпрянка Ірина чекає з нетерпінням, коли вже виїде на маршрут. Вона майже закінчила навчання на водійку тролейбуса. Розповідає — вирішила піти кермувати просто так, з цікавості.

«Я їхала у тролейбусі додому й побачила вивішене оголошення. Прочитала й вирішила зателефонувати, бо у мене була маленька мрія: навчитися керувати великим транспортом. Я її здійснила! Тролейбус якраз підійшов за розмірами! З навчання мені дуже подобалась практика! Я вже не можу дочекатися початку роботи», — ділиться жінка.

А от Дмитро вирішив для себе навчитися нового.

«Я майже 20 років за кермом автобуса. Тут зацікавило спробувати водити тролейбус. З приємного — сучасні машини, панель керування під рукою й зручно все. Є з чим порівнювати!» – ділиться чоловік.

Дмитро та Ірина вже завершують навчання у 30-й групі водіїв трамваїв та тролейбусів. Зараз вони проходять практику. Спочатку тренуються на території підприємства. Далі – на маршрутах міста, але без пасажирів. Після закінчення курсів треба скласти іспити у територіальному сервісному центрі. А вже з березня у КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР чекають на охочих стати водіями тролейбуса чи трамвая. Триває новий набір. Навчання – три з половиною місяці.

«Під час навчання учні отримують стипендію, за потреби — кімнату у гуртожитку підприємства. Також підприємство пропонує роботу ВПО. З початку повномасштабного вторгнення навчання тут пройшли 17 ВПО, з них 7 – у 2023-му. За чотири роки навчальний центр вже випустив 310 водіїв. Зазначу, що, на жаль, під час повномасштабного вторгнення у нас є брак людей. Адже частина співробітників боронить Україну. Тому чекаємо на нових учнів», — наголосив представник КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Нікіта Керенцев.

Охочі зареєструватися на курси водіїв можуть звертатися за телефонами: (056) 373 92 13, (093) 459 54 83, (063) 616 70 56. Або заповнити онлайн-форму: Детальніше про навчання тут: det-dnipro.dp.ua/navchannya/


Gorod.dp.ua на Facebook.


Депо на Нигояна  (20.01.24 18:40): Работа спокойная и расслабленная.
От бенза не зависишь,
стоянка трамвая бесплатная.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
отработал депо 2  (19.01.24 13:00): Три месяца курсы потом 200 часов стажировки с вечерними и ночными которые растягиваются на пару месяцев из за комендантского часа и поздравления. Вы водитель только не троллейбуса а груды металлолома который держится на краске и изоленте выходите на линию и начинаете прозревать. Во первых страшно ездить во вторых графики это жесть лечу туда ни знаю куда. Токоприемники тоже убитые. Скаты квадратные. Спидометр сигнализация дверей Обдув лобового это все фантастика. фантастика тряпки существуют. Спидометр Звонки от диспетчера подгонись подвернись развернись. В кустах ревизоры БД ждут звонка диспетчера. Поломался жди техничку иногда час два три если не пошлет. На канаве вопли главного инженера и ремонт с помощью изоленты кувалды и... В ночь мойщики как суслики. Их вроде нет а они есть автобусы в первую очередь. Их Филя крышует. Утром опять вопли Г инженера только уже в диспетчерской В общем пол года коту под хвост. Зарплата из рекламы это реклама. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Обложили как волкА!  (19.01.24 11:43): То есть вьі говорите, проще сразу пройти в военкомат сдаться? Відповісти | З цитатою
гость  (19.01.24 10:33): Ага. Пройди обучение за 3 месяца. Устройся в депо и максимум через месяц тебя пригласят в ТЦК пройти бесплатно медкомиссию.
Учитывая тупость тех кто у власти, скоро городской транспорт будет испытывать такой же кадровый дефицит как и коммунальщики сейчас.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Хлеб Глебович  (18.01.24 21:59): Водить это нешто из каменного века в котором может отказать, что угодно в любой момент нужно быть тавой. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
йди на курси  (18.01.24 21:32): а потім тебе могілізують Відповісти | З цитатою
прохожий  (18.01.24 20:45): Возникает вопрос. На приблизительно 100 ходовых троллейбуса в городе мы выпускаем ежегодно по 2 группы готовых водителей троллейюусов которые через не больщое время исчезают столкнувшись с реалиями работы на ведрах с болтами с 90 градусами люфта рудевого и само распускающимися тормозами и 2 летними углями на смену в дождь особенно в депо 2 где главный инженер имеет не ограниченную власть подрабытывает в табельной диспетчерской иногда в насосной грубо разговаривает с водителями иногда так что слюни летят хотя водитель вообще должен пересекаться с такой должностью. Зато в его юрисдикции мрак рем база отсутствует мойщики и перегонные тоже. Короче статья ни о чем. Пиар деньги на ветер. Сколько водителей уволилось за год ? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Энергетический Упырь  (18.01.24 19:04): Скажите, а водителя Лоцмана от мобилизации забронируют? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті