Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
17:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Фонд державного майна України формує систему кадрового резерву

Фонд державного майна України формує систему кадрового резерву

Фонд державного майна України створює власну систему кадрового резерву. Вона слугуватиме для підбору персоналу на керівні посади компаній державної форми власності. Усі охочі мешканці Дніпропетровщини можуть подавати заявки.

Ініціатори системи зазначають, вона надасть доступ до кар’єрних можливостей. Забезпечить прозорий конкурентний відбір кандидатів. А ще безперебійну роботу підприємств у випадку звільнення або відставки директора.

Лише по двоє найкращих кандидатів на посаду будуть включені до резерву. Враховуватимуть рівень професійних знань, досвід, наявність лідерських якостей.

Долучитись до кадрового резерву або переглянути актуальні вакансії можна на онлайн-ресурсі.

Претенденти на посади мають пройти чотири кроки: подати анкету, пройти ідентифікацію, оцінювання та включення до електронної бази.

Покрокова інструкція для заповнення анкети – за посиланням.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ч  (24.01.24 16:58): Помечтаю. Запишите меня, в собственники, акционеры или владельцы депозитов. Работу не предлагать, тем более с явной перспективой тюремного срока и конфискацией имущества, причём и у родственников тоже. Всем мира и добра! Відповісти | З цитатою
от осины апельсины?  (24.01.24 11:21): Да раньше верблюд пролезет в игольное ушко чем станет директором предприятия не человек родившийся в семье директоров, любому более-менее толковому кадровику ясно что идея провальная и резерв директоров нужно создавать исключительно из членов их семей как семей с 1917г занимающих руководящие должности. Відповісти | З цитатою
Генетичний Директор  (24.01.24 11:06): Що за дурня? Навіщо? Я не сирота, є кому зайняти моє місце, так само як я став діректором як мій дід та батько так само і мої діти та онуки займуть керівні місця. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті