Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
13:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся зліт юних лідерів

У Дніпрі відбувся зліт юних лідерів

Незважаючи на тривожний час та повітряні тривоги, у Міському Палаці дітей та юнацтва зібралися представники учнівського самоврядування з усіх районів Дніпра.

Гурток «Школа успіху» був створений у Міському Палаці дітей та юнацтва, щоб об'єднати учнів старших класів шкіл міста з активною громадянською позицією, широким світоглядом та прагненням зробити життя у нашому місті кращим.

Лідери міських шкіл регулярно проводять теоретичні та практичні зустрічі та заняття, доводячи своє прагнення перетворити Дніпро та Україну.

Нині основні думки лідерів шкіл Дніпра пов'язані про те, як зберегти стабільність у нашому місті під час жорстокої війни. І як відновлювати та розвивати наше місто після настання світу.

Насамперед, про це йшлося на черговій зустрічі лідерів, про яку повідомили у Палаці дітей та юнацтва:

«У Міському Палаці дітей та юнацтва гурток «Школа успіху» зібрал представників учнівського самоврядування з усіх районів міста.

Незважаючи на неспокійний ранок, близько 100 лідерів зібрались у новому році разом, аби познайомитись, поділитися вдалими кейсами та поговорити про можливості для розвитку.

Учнівське самоврядування є початком громадянської активності кожної молодої людини і дуже важливо в ці складні часи підтримувати активність та допомагати на шляху.

Разом ми будуємо майбутнє!

Все буде добре! Палац найкращий!».

Фото – Палац дітей та юнацтва Дніпра.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Vlad  (20.02.24 21:12): ///.. Городском Дворце детей и юношества/// на жаль совкова назва залишилася, як "Палац студентів...сподіваємося, що після війни цю будівлю совка буде перебудовано в сучасний Молодіжний Хаб... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті