Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
16:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Що корисно знати про тренування на скакалці?

Що корисно знати про тренування на скакалці?

Скакалка – це один із найпростіших та найдешевших елементів спортивного інвентарю, за допомогою якого можна підтримувати своє тіло у формі. Стрибати на скакалці можна у будь-якому місці у зручний для вас час. Стрибки на скакалці ефективно залучають різні органи та системи, що дозволяє тримати організм в тонусі.

Чому стрибки на скакалці це важливо?

Багато хто читаючи цю статтю може зі скептицизмом ставитися до стрибків на скакалці. Адже, зазвичай, її пов’язують із дитячими розвагами, а не з професійним спортом, однак це зовсім не так. Стрибки зі скакалкою (роуп-скіппінг) покращують роботу серцево-судинної та дихальної систем, укріплюють м’язи ніг, підвищують витривалість. Окрім цього вправи на скакалці сприяють покращенню постави, мають жироспалювальний ефект та є профілактикою варикозної хвороби нижніх кінцівок.

Для того, щоб тренування на скакалці було максимально ефективним та приносило вам задоволення – необхідно правильно підібрати скакалку. Перш за все, скакалка повинна відповідати вашому росту, адже на короткій чи задовгій скакалці ваші стрибки будуть неможливі. Є кілька видів скакалок: швидкісна – у своїй будові має підшипники та дозволяє збільшити кількість обертів; атлетична – призначена для збільшення м’язів атлетів, її вага може сягати до трьох кілограм, що вимагає збільшення залученої сили для стрибків; скакалки із лічильником – у своїй будові містять лічильник обертів та спалених калорій, що необхідно спортсменам для розрахунку ефективного навантаження. Підібрати скакалку, яка підійде вам для тренування можна тут: https://sportano.ua/trenuval-ni-aksesuari/skakalki.


Чому стрибки на скакалці використовують в бойових мистецтвах?

Скакалка є базовим елементом екіпірування для бойових мистецтв і стоїть в одному ряді з рукавичками, грушею чи лапами. Стрибки на скакалці вважаються однією з основних вправ для боксу, кікбоксингу чи MMA. Річ у тому, що стрибки на скакалці покращують координацію рухів та пришвидшують роботу ніг. Скакалка дозволяє зробити пересування на ногах якомога швидшим та спритнішим. Не дарма існує приказка, що справжнього боксера видно по роботі його ніг. Стрибки на скакалці були улюбленими вправами деяких боксерів, зокрема Флойда Майвезера – багаторазового чемпіона світу з боксу.

Окрім скакалки для ефективного тренування бойовими видами спорту необхідний зручний одяг. Наприклад в ММА чи греплінгу спортсмени віддають перевагу рашгарду – спортивній футболці, яка щільно облягає тіло спортсмена та дозволяє шкірі дихати. Перевагами рашгарда є зручність, оскільки він є надзвичайно легким та не збільшує об’єми тіла спортсмена. Окрім цього рашгард виконує роль захисту тіла від тертя, порізів та мікротравм. Ознайомитись із широким асортиментом рашгардів можна тут: https://sportano.ua/odjag-dlja-edinoborstv/rashgardi.

Зручний одяг та екіпірування дозволить зробити ваше тренування безпечним та ефективним.

Де можна придбати якісний спортивний одяг та аксесуари?

На ринку є дуже багато виробників спортивного інвентарю. Деякі з них здобули визнання, інші ж постійно піддаються критиці з боку спортсменів. Вміння підібрати якісний та зручний спортивний одяг є надзвичайно важливим, адже від цього безпосередньо залежать ваші досягнення у спорті. Окрім цього відмінний спортивний інвентар вбереже вас від отримання травм, які часто трапляються на спортивній ниві.

Великий асортимент спортивного одягу та аксесуарів ви можете знайти у Sportano.ua. Тут присутні відомі світові спортивні виробники, а продукція вирізняється своєю якістю та надійністю.

Нехай кожне ваше тренування приноситиме вам багато позитивних емоцій, а ваші результати тільки покращуватимуться.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (17)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (16)

•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте