Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
22:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Різні варіанти гри в рулетку та поради щодо вибору стратегії

Різні варіанти гри в рулетку та поради щодо вибору стратегії

Рулетка існує багато років. Вона належить до популярної гри, тому її пропонують всі онлайн казино. Під час обертання колеса рулетки кожен гравець сподівається на виграш, тому застосовує різні техніки ведення гри. ChampionClub пропонує своїм читачам огляд найефективніших і перевірених стратегій, які застосовуються професіоналами.

Гра на простих шансах

У даному випадку найбільш робочими системами є такі.

  1. "Мартінгейл". У разі виграшу геймер знижує свою ставку, у разі програшу - подвоює її.
  2. "Парлай" (Анти-Мартингейл). У цьому разі гравець виконує прямо протилежні дії - у разі виграшу збільшує розмір ставки, у разі програшу зменшує вдвічі.
  3. "д'Аламбер". Теорія прогресії є її основою, але вона не така агресивна, як метод "Мартінгейла". Кожен програш передбачає збільшення ставки на 1, у разі виграшу вона зменшується на 1. Таким чином, геймер не несе величезних витрат.
  4. "Анти-д'Аламбер" (Контр д'Аламбер). Техніка прямо протилежна традиційному методу. Тут за кожного позитивного результату до наступного спіну додається 1. При кожному програші - зменшується на 1.
  5. "Фібоначчі". За цієї стратегії застосовується певна числова послідовність - кожна наступна ставка це сума 2-х попередніх. При кожному програші її потрібно збільшити на 1 число. Після отримання виграшу геймер повертається назад на 2 позиції.
  6. "Лабушер". Ґрунтується на підвищенні ставки після невдалих спінів (у разі програшу). Гравець визначає для себе суму, яку ділить на невеликі частини, записуючи їх у порядку черговості. Після цього числа праворуч і ліворуч послідовності потрібно скласти для визначення першої ставки. Якщо позитивний результат, числа закреслюються (далі беруть 2 наступних цифри з лівого і з правого боків). Якщо невдача, ставку додають до послідовності з крайнього правого боку.
  7. "Анти-Лабушер". Виграш передбачає збільшення ставок. Діє як і класичний метод - у разі невдачі видаляють першу й останню цифри. У разі виграшу в послідовність потрібно додати зіграну ставку. Метою є видалення всіх чисел у послідовності та завершення циклу.

Гра в основному полі рулетки

У цьому випадку рекомендується використовувати такі стратегії, як "Закон розподілу" (метод двох третин), "Макарова" (Біарріц) або "Контр-Біарріц".

Яка б стратегія не використовувалася в рулетці, важливо пам'ятати про те, що всі результати обертань колеса залежать тільки від ГВЧ (генератора випадкових чисел).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте