Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 30 апреля 2024
04:35

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На шахтах Днепропетровщины внедрили новую технологию добычи угля

На шахтах Днепропетровщины внедрили новую технологию добычи угля

Благодаря простой и эффективной инновации, значительно ускорена подача угля на поверхность.

Подробней о новой технологии сообщили в ДТЭК Павлоградуголь:

«Ощадливо та надійно: на ШУ ім.. Героїв космосу впроваджують нову технологію.

Шахтні майстри застосували нову технологію з’єднання конвеєрних стрічок за допомогою методу гарячої вулканізації.

Наприкінці минулого року її презентували фахівці Шахтоуправління Терновське, й тепер «герої» запровадили напрацювання колег.

Завдяки «гарячій вулканізації» місце з’єднання стрічок стає гладким та міцним, не чіпляється та не ушкоджує ролики конвеєру. Тож подовжується термін використання самої стрічки, знижується аварійність та простої.

Перше «гаряче» з’єднання стрічки провели на поверхні в цеху РЗО. Вулканізацією займалась спеціальна бригада під керівництвом завідувача гірничими роботами з транспорту Сергія Григор’єва.

 «Технологія гарячої вулканізації використовується при виготовленні конвеєрних стрічок, тому ідея колег з ШУ Тернівське застосувати її для з’єднання стиків – одночасно проста та геніальна. Вона не складна у виконанні, але потребує суворого дотримання технології.

Щоб заощадити кошти, ми навіть не купували новий прес-вулканізатор, а зібрали його з декількох старих, які вже відслужили свій термін.

Нам було потрібно надійно стикувати дві бухти гумо-тканинної стрічки по 250 м, що буде задіяна у новому конвеєрі магістральної виробки. Плануємо, що цей конвеєр спочатку буде транспортувати гірничу масу з прохідницьких забоїв, а вже після - вугілля з нових лав. Будемо вже під землею поступово нарощувати його довжину до 1,5 км», - відзначив Сергій Олексійович».




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте