Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
08:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Держава компенсує бізнесу витрати на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

Держава компенсує бізнесу витрати на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю

В Україні стартує програма компенсації роботодавцям до 106 000 гривень за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю I або II групи.

Мінекономіки України запускає програму, яка компенсує роботодавцям до 106 тисяч гривень за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю I або II групи. Про це розповіла заступниця міністра економіки Тетяна Бігун у ефірі телемарафону.

Заступниця міністра економіки України каже, що зараз у нашій країні є близько 3 млн осіб з інвалідністю. Мінекономіки реалізує програму, яка компенсуватиме роботодавцю витрат на облаштування робочих місць для людей з інвалідністю.

Коли ви працевлаштовуватиме людину з інвалідністю І або ІІ групи, бізнес може облаштувати робоче місце для неї (крісла з рухомими спинками чи вбиральня). І якщо всі вимоги будуть враховані, то можна подати заявку на компенсацію цих витрат. Така компенсація становить 106 тисяч гривень - сказала Бігун.

Вона додала, що станом на зараз такою програмою скористався 391 роботодавець і було облаштовано місць для 420 працівників на загальну суму 27 млн гривень.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті