Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
02:35

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські Дніпра викрили на шахрайстві жінку, яка брала гроші за оренду та обривала зв’язок з орендатором

Поліцейські Дніпра викрили на шахрайстві жінку, яка брала гроші за оренду та обривала зв’язок з орендатором

42-річна жінка, яка вже притягалась до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини, на популярному інтернет-майданчику безкоштовних оголошень за вигідною ціною пропонувала в оренду неіснуюче житло.

При спілкуванні з псевдоорендаторкою потерпіла отримала повідомлення з номером банківської карти для внесення оплати за оренду житла. Після здійснення фінансової операції зловмисниця припинила комунікацію з жертвою та перестала виходити на зв'язок.

Дізнавачі відділення поліції №6 Дніпровського районного управління поліції зібрали докази відносно фігурантки та повідомили про підозру за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Справу з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суду на розгляд.

Поліцейські Дніпра звертаються до громадян бути обачними під час найму житла. Шахраї можуть розміщувати оголошення про оренду житла за привабливими цінами. Після перших усних домовленостей "орендодавець" просить аванс, як гарантію, - обережно: це можуть бути шахраї!

Gorod.dp.ua на Facebook.


ббббб  (09.05.24 08:08): Можно личико посмотреть, чтобы на ее удочку не попасть. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті