Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Нікополі для реабілітації пацієнтів використовують віртуальну реальність

У Нікополі для реабілітації пацієнтів використовують віртуальну реальність

У Нікополі в одній з лікарень запрацював сучасний тренажер для реабілітації. В основі – принцип віртуальної реальності. Пацієнт може зануритися у захоплюючий світ і одночасно позайматися фізичними вправами.

Тренування допомагають відновити функції рухового апарату.

«Апарат вітчизняного виробника. Окуляри поєднані з системою датчиків та комп’ютером. Кожен рух людини, який вона робить у фізичному світі, відтворюється у віртуальному. В порівнянні зі звичайними методами реабілітації, VR-технології дають набагато більший ефект та прискорюють відновлення», – зазначив директор лікарні, пан В’ячеслав.

Зараз доступні чотири VR-середовища: кімната, де пацієнт вчиться взаємодіяти з предметами, спортивна зала та простір, який допомагає відновлювати м’язи кінцівок. А ще «кухня», яка допомагає призвичаїтися до повсякденного життя.

Аби пройти реабілітацію, потрібне направлення лікаря. Для помітного результату необхідно пройти курс. Він може тривати від 5 до 14 днів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті