Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
06:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Батл поколінь. У Дніпрі учасники УТВ та школярі змагалися на краще знання англійської мови

|«« «« »» »»|

У Дніпрі слухачі безкоштовного соціального проєкту «Університет третього віку» разом зі школярами долучилися до батлу поколінь з англійської мови «Do you speak english». Учасники розділилися на дві команди.

Упродовж двох місяців слухачі УТВ відвідували заняття з англійської. Мета заходу – перевірка знань після проходження курсу з цієї мови.

«Багато слухачів УТВ вже пройшли 1, 2 та 3 рівень. Тож вирішили перевірити їхні знання та трошки розважити, влаштувавши такий батл. Сподіваємося, що слухачі УТВ надихнули дітей на подальше вивчення англійської. Це гарний приклад, коли діти бачать, що і бабусі навчаються нового. Завдання нескладні, розважального характеру: гра «Крокодил», асоціації, «Угадай мелодію», українські хіти англійською мовою. Ніхто не залишився без подарунка. Усі учасники отримали призи», — зазначила Маргарита Прядка, завідувачка сектору планування заходів управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міськради.

Віра Симуренко – учасниця команди УТВ. Жінка вже четвертий рік поспіль відвідує «Університет третього віку».

«Уже пройшла усі рівні вивчення англійської на заняттях в УТВ. А батл сьогоднішній – нагода показати на практиці свої знання. Це гарний мозковий штурм. Звісно, жодного суперництва з дітками! А загалом дуже полюбляю в УТВ відвідувати східні танці, лекції з англійської, української мови, психології, пілатес, йогу. А ще різні екскурсійні заходи. Добре, що є такий чудовий проєкт, де безкоштовно можна навчатися нового!» — підкреслила жінка.

Керівниця гуртка «Англійський клуб» при Палаці творчості Новокодацького району Неля Олефір додала:

«Команда дітей складалася із учасників двох гуртків «Англійський клуб» та «Говоримо англійською». Переважно це школярі 5-го класу, а ще 6-го та 7-го. Дітки із задоволенням відгукнулися на участь у батлі. Навіть придумали девіз: «Майбутнє в наших руках!».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті