Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
15:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вимушені переселенці отримують безкоштовні набори продуктів харчування від міста

|«« «« »» »»|

У Дніпрі з березня ВПО отримують безкоштовні набори продуктів харчування, придбані коштом міста. У них є тушковане м'ясо, каші, галетне печиво, вермішель, чай, кава тощо.

Щомісячно отримувати таку допомогу від міста можуть внутрішньо переміщені особи, зареєстровані у Дніпрі після 24 лютого 2022 року. Вони мають проживати у місцях тимчасового компактного проживання (МТКП) та належати до однієї з наступних категорій: особи похилого віку; особи з інвалідністю; матері із дітьми; недієздатні особи; діти віком від 3-х до 18 років.

Вимушені переселенці, які прибули до Дніпра та вперше звернулися до управлінь соціального захисту населення міської ради за отриманням довідки ВПО, проживають у МТКП та не належать до вищезазначених категорій, також мають право отримати такий набір — одноразово.

«Я приїхала до Дніпра з Бахмута в жовтні 2022 року. Нас у родині четверо. Ми з чоловіком та двоє дітей. Одному 7 років, іншому рік. Сьогодні вперше отримала продуктові набори від міста. Зараз такі часи, що будь-яка допомога потрібна і важлива. Адже двоє маленьких дітей, я в декреті, оренда житла. Зараз важко. Дякуємо місту за таку підтримку», — каже Галина Тищенко.

«Продуктові набори видають і ВПО, які перебувають у складних життєвих обставинах та отримують соціальні послуги Дніпровського міського центру соціальних служб. На сьогодні близько 2 900 переселенців вже звернулися із заявами на набори продуктів харчування, із яких понад 1 800 вже їх отримали. У травні заплановано роздати 1 066 наборів продуктів харчування», — прокоментувала Юлія Крохмаль, завідувачка сектору соціального захисту внутрішньо переміщених осіб управління у справах ветеранів та внутрішньо переміщених осіб департаменту соціальної політики Дніпровської міськради.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Александр  (27.05.24 12:34): А Павлоград это Днепропетровская область???Здесь в Павлограде когда вы давали гум.помощ переселенцам,два года назад в последний раз люди получали!!!Где совесть ваша??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті