Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 07 октября 2024
12:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские газовщики устроили для детей зажигательный праздник

Днепровские газовщики устроили для детей зажигательный праздник

К Международному дню защиты детей яркое шоу организовали в Днепровском филиале «Газмережі».

На празднике было много музыки, конкурсов, а все желающие дети даже могли покататься на настоящей аварийно-газовой машине.

Подробней об этом в Днепровском филиале «Газмережі» рассказали:

«Напередодні першого дня літа департамент з персоналу та профспілкова організація Дніпровської філії організували для дітей співробітників калейдоскоп яскравих подій.

Для малечі підготували музичну програму, цікаві ігри, солодкі гостинці, запальні танці, кольоровий аквагрим та навіть можливість покататися у справжній машині аварійної служби «104».

“Наші діти - наша гордість та стимул рухатись вперед, - зазначає начальник відділу кадрового адміністрування Олена Агеєва. - Останні роки підтримка та захист маленьких українців, на дитинство яких випало багато випробувань, як ніколи актуальна. Тож сьогодні ми спробували хоч на кілька годин відволікти їх від жахливих реалій війни та подарувати їм святковий настрій”.

Дякуючи за цікавий захід, малеча залишила на асфальті кольорові патріотичні малюнки крейдою та символічні написи “Дякуємо ЗСУ!”.

“Сьогодні я вперше катався у справжній аварійній машині - це мені сподобалось найбільше, - розповідає син працівника аварійної служби Владислав.- Газовики дуже сміливі та відповідальні. Коли я виросту, буду як тато рятувати людей”.

Фото Днепровского филиала «Газмережі».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте