Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 07 июля 2024
00:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре во взрослую жизнь выпустили почти полтысячи молодых врачей

В Днепре во взрослую жизнь выпустили почти полтысячи молодых врачей

В Днепровском государственном медицинском университете вручили профессиональные сертификаты 434-м молодым врачам-интернам.

Все специалисты пополнят сообщество украинских врачей. А часть из них будут работать военными медиками. Городской сайт уже рассказывал о подготовке специалистов этого направления.

О выпуске специалистов в Днепровском государственном медицинском университете рассказали:

«Урочиста церемонія вручення сертифікатів лікарям-інтернам Дніпровського державного медичного університету стала особливою подією, сповненою хвилювання, радості і гордості. Цей день є результатом їхньої багаторічної сумлінної праці і початком професійного шляху.

У 2024 році сертифікати отримали 434 лікарі-інтерни за 19 спеціальностями, серед яких хірургія, педіатрія, неврологія, ортопедія і травматологія, стоматологія та ін. Найбільша кількість випускників цього року за спеціальностями «Сімейна медицина» – 77 осіб та «Внутрішні хвороби» – 64.

Із закінченням навчання та отриманням сертифікатів лікарів від адміністрації та всіх викладачів молодих фахівців привітав перший проректор ДДМУ професор Ігор Станіславович Шпонька:

«Сьогодні я звертаюся до вас, уже як до колег. Цей день для вас є особливим, адже отримання сертифіката лікаря – визначний крок у професійному житті, якому передувала велика і тяжка робота. Подолавши надзвичайно складний іспит зі спеціальності, ви отримали новий статус – лікар-спеціаліст. Попереду на вас чекає нове робоче місце. Але ми не прощаємося з вами остаточно. Вимоги безперервного професійного розвитку передбачають відвідування освітніх заходів медичного спрямування з метою підвищення рівня професіоналізму і розвитку індивідуальної медичної практики. У травні 2024 року Дніпровський державний університет отримав ліцензію, яка дозволяє проводити всі заходи безперервного професійного розвитку. Тож ми готові підтримувати вас на наступних етапах діяльності. Від імені керівництва і професорсько-викладацького складу щиро вітаю вас з отриманням почесного звання лікаря. Ви на початку нового, цікавого, але непростого шляху. Працюйте на славу нашої держави, на славу рідної альма-матер! Продовжуйте гідно свій шлях у цій нелегкій професії!».

З теплими словами привітань у цей святковий день звернувся до випускників декан факультету післядипломної роботи Володимир Іванович Снісарь.

Далі під оплески присутніх відбулося вручення сертифікатів за участю завідувачів кафедр, які пліч-о-пліч йшли з випускниками до цього дня.

Бажаємо молодим лікарям зайняти гідне місце у спільноті медиків, досягти нових вершин у розбудові медицини майбутнього!».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Iopl  (04.07.24 13:24): Бегите, глупцы!.. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (39)

•  Невдалий маневр через знеструмлення мережі: у Дніпрі зіткнулися трамваї №12 та №16 (15)

•  У Міненерго сподіваються, що ситуація з відключеннями світла покращиться у найближчі тижні (9)

•  Чому зникає зв’язок під час відключень світла? У Дніпрі мобільні оператори дали пояснення (9)

•  Дніпрянин придумав, як зробити безкоштовні акумулятори холоду, які «врятують» холодильник (7)

•  На Дніпропетровщині до 15 років за ґратами засуджено правоохоронця, який «зливав» представнику фсб рф паролі для проходження блокпостів (7)

•  Історія Дніпра: Де було відкрито перший критий басейн нашого міста (6)

•  У Дніпрі виявили ще один старовинний паровоз! (5)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (5)

•  У Дніпрі на Робочій водій BMW збив 49-річну жінку (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте