Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
22:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре устроили бал для выпускников Бахмута

|«« «« »» »»|

Для десятков школьников-выпускников этого многострадального города яркий праздник организовали в Университете имени Нобеля.

Из-за Большой войны тысячи школьников Бахмута вынуждены были уехать из родного города. Для многих из них вторым домом стал наш город.

Яркий праздник для выпус5кников-бахмутовцев подарили в Университете имени Нобеля, рассказав об этом:

«Протягом багатьох років наприкінці навчального року у м. Бахмут Донецької області проводилося загальноміське яскраве свято Бал випускників.

У зв'язку з веденням активних бойових дій у м. Бахмут, учні Бахмутської міської територіальної громади разом із батьками були змушені виїхати в більш безпечні регіони України та навчатись у дистанційному форматі.

Значна кількість школярів, включаючи випускників закладів загальної середньої освіти Бахмутської міської ради, тимчасово мешкає в м. Дніпро. Саме в цьому місті і було вирішено провести традиційну урочисту зустріч.

Наш Університет Нобеля з радістю надав можливість бахмутським випускникам відзначити важливий момент їхнього життя. У теплій атмосфері нашого актового залу випускники мали змогу потанцювати вальс та отримати свої атестати.

Бахмут - це не лише місце на карті, це місто, яке живе в серцях його жителів, навіть коли вони змушені залишати рідні домівки. Тож, Бахмут - там де ми.

Це свято стало символом незламного духу та єдності, який зберігає Бахмут у серцях кожного випускника. Університет Нобеля з гордістю підтримує зв'язок із Бахмутом і завжди буде поряд з його жителями у важкі часи.

Університет Нобеля з Бахмутом!».

Фото – Университет Нобеля.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте