Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вт, 16 июля 2024
14:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Черновцах открылась выставка известного художника из Днепра

В Черновцах открылась выставка известного художника из Днепра

Днепровский живописец Валерий Сосна презентовал свою новую выставку в Черновицком областном художественном музее.

Об этом проекте в Черновицком художественном музее сообщили:

«В Чернівецькому художньому музеї відбулася презентація виставкового проєкту відомого художника з Дніпра ВАЛЕРІЯ СОСНИ «Pine’s Paint» («Живопис Сосни»), що пропонує унікальний погляд на творчість художника і дозволяє краще зрозуміти його мистецтво через призму часу та процес творення. Художник разом з дружиною приїхав на відкриття своєї персональної виставки.

Експозиція виставки складається з 23 робіт митця, виконаних протягом останніх декількох років. Це яскраві кольорові картини, а також кольорові і чорно-білі об’ємні роботи, які дають можливість тактильного контакту. На виставці презентовані не лише готові картини художника, але й невеликі за розміром пейзажні етюди, які послугували матеріалом для створення великоформатних робіт.

Така побудова експозиції допомагає відобразити еволюцію та розвиток творчого процесу митця, дозволяє «прослідкувати» за творчістю художника від початкового етюду до завершеної картини. Це дає своєрідну можливість для глядачів краще зрозуміти та оцінити процес творення картин митцем.

Відвідувачі мають можливість побачити, як ескізи перетворюються на мистецькі полотна, а також простежити як художник удосконалював свій стиль та техніку протягом останніх десяти років.

Виставка буде працювати до 18 серпня 2024 року включно».

Фото – Черновицкий художественный музей.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте