Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
10:13

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре провели Чемпионат Украины среди плиточников-облицовщиков

В Днепре провели Чемпионат Украины среди плиточников-облицовщиков

Необычное мероприятие состоялось в нашем городе в честь Дня строителя Украины, который отмечали вчера, 11 августа.

Строительная сфера – один из «китов» экономики нашей страны. Несмотря на войну, строят и проектируют в Днепре очень активно.

А без качественной работы плиточников ни одно строительство не будет доведено до финала. Поэтому в нашей стране решили провести первый чемпионат страны среди мастеров этой специализации.

Региональный отборочный этап чемпионата вчера завершился в Днепре, о чем рассказали в Приднепровской академии строительства и архитектуры:

«Чемпіонат України серед майстрів-плиточників триває, і вчора відбувся черговий відбірковий етап у місті Дніпро, де в запеклій боротьбі визначилася ще одна трійка професіоналів своєї справи, яка візьме участь у грандіозному фіналі.

До участі були залучені найкращі вітчизняні майстри, надані найкращі матеріали, найкращі інструменти та технології для поширення передового досвіду та визначення найкращих з найкращих. Відкриваємо мистецтво сучасної керамічної плитки з нового, несподіваного боку.

Змагання відбуваються під гаслом: «Якщо ти не в ЗСУ, то працюєш для ЗСУ». Воююча армія може спиратися лише на працюючу економіку, тому задача кожного - допомагати Війську. Ми просуватимемо ці ідеї в ході проведення змагань. Крім того, неймовірні вироби, зроблені в ході Чемпіонату найкращими майстрами України, будуть згодом реалізовані на благодійних аукціонах задля допомоги ЗСУ.

Відбіркові тури пройдуть в різних регіонах України. Київський та Львівський відбори відбулися з великим успіхом в квітні та червні 2024. Дніпровський відбірковий турнір відбувся на базі ННІ "Придніпровська державна академії будівництва та архітектури" Українського державного університету науки і технологій».

Всеукраинский финал чемпионата плиточников проведут этой осенью в Киеве.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте