Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
04:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Органном зале Днепра поздравляли Сичеславских десантников

В Органном зале Днепра поздравляли Сичеславских десантников

В Доме органной и камерной музыки прошел яркий вечер для воинов 25-й отдельной воздушно-десантной Сичеславской бригады.

Нашим защитникам были вручены правительственные награды. А потом для них был дан замечательный концерт, в котором принимали участие артисты Дома органной и камерной музыки, а также детские коллективы.

Такие встречи в Органном зале с нашими десантниками уже стали традиционными. Их помогает проводить Благотворительный фонд содействия 25-й бригаде.

На встрече побывал председатель Днепровского общества политзаключенных и репрессированных Иван Дремлюга, который поделился такими впечатлениями:

«В Дніпровському Будинку органної і камерної музики відбулись урочистості з нагоди нагородження відзнаками обласної військової адміністрації бійців 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади. Захід відбувся за підтримки Благодійного фонду сприяння 25 ОПДСБ, який очолює відомий громадський діяч Віктор Кучинський.

Було урочисто, святково, але не покидала тривога, що ці воїни, яким вручались відзнаки, зараз знаходяться на найбільш гарячому відтинку фронту, захищаючи підступи до великих логістичних міст Селидове, Мирноград, Покровськ. Через 40 км від Покровське вже починається наша Січеславщина.

Чи вистоять вони і зупинять московську орду? На жаль, це залежить не тільки від їхнього бойового духу і майстерності, але й від багатьох інших факторів. І все ж таки, віриться, що ворога буде зупинено, і він не захопить ці міста.

А поки що було свято: відзнаки, подарунки, святковий концерт».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте