Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
02:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Интимный театр Днепра открыл новый сезон

Интимный театр Днепра открыл новый сезон

После летнего антракта снова ждет зрителей Интимный театр имени Антоши Чехонте.

Напомним, что этот студенческий театр уже больше 20 лет работает при Театральном отделении Днепровского колледжа культуры.

Его постановки свежи и необычны. А что особенно важно в наше трудное время – посмотреть их можно совершенно бесплатно в здании Театрального отделения колледжа культуры на улице Королевы Елизаветы.

Об этом театре и работе отделения в целом Городской сайт уже подробно рассказывал.

Новый сезон Интимный театр открывал неувядаемым спектаклем «Гей ти, здрастуй!» по пьесе Геннадия Мамлина.

На открытии нового сезона театра побывала неутомимая исследовательница культурной жизни Днепра Ирина Семенчук, поделившись такими впечатлениями:

«Після двомісячної перерви Інтимний театр ім.. Антоші Чехонте знов розпахнув свої двері! Четвертий курс Театрального відділення, який у повному своєму складі залишився в рідному місті, зaпросив на виставу Геннадія Мамліна "Гей, ти здрастуй".

Молодь грала так, наче серпень пройшов в репетиціях. Це було настільки зворушливо! А "Ой, у лузі червона калина..." об'єднала усіх патріотів по обидва боки рампи.

І хоча не всі бабусі та дідусі витримали спекоту в маленькому залі і не всім було зрозумілим сучасні стосунки між молоддю (їм би такі залицяння, які були 60-65 років тому), але вистава пройшла на підйомі. Настільки було реалістично! Я люблю спостерігати за молоддю і бачу, як з роками змінюється манера поведінки. І це нормально, бо змінюється життя, але процес розвитку закоханності був, є і буде на віки.

Треба зазначити, що кожен епізод грала інша пара, і я не відчувала ніяких стрибків. Все так, як зараз закохується молодь! Можливо, режиссер Григорій Богомаз-Бабій, який простояв в куточку усю виставу, і побачив якісь недоліки, але я, як глядач, отримала справжню насолоду, тим паче, що цю виставу я дивлюсь вперше, хоча багато років вона йде на сцені театру.

Низький уклін усім виконавцям і особливо пану режисеру за такий вересневий подарунок!».

Фото Ирины Семенчук.







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте