Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
02:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

На сцені Драмікому, можливо, покажуть стриптиз

|«« «« »» »»|

20 та 21 вересня Дніпровський академічний театр драми та комедії запрошує глядачів на показ прем'єрної вистави «СТРИП-ПОКЕР»..

Ця прем’єра – гра на одну дію за п'єсою відомого французького драматурга Жан-П'єра Мартінеса.

Пан Мартінес – відомий сучасний французький письменник, поет і драматург. Написав кілька романів, близько 100 сценаріїв для телебачення та понад 90 театральних п’єс. Його роботи завжди відзначаються глибиною та проникливістю.

Про що вистава? Ця смілива та провокаційна вистава - про дві подружні пари, що вирішують випробувати свої нерви та відкрити найпотаємніші секрети за допомогою провокаційної гри на роздягання у стрип-покер.

Стоматолог Жак любить свою дружину, анекдоти й танці, але не любить… мити руки.

Його дружина Селін, тендітна жіночка в окулярах, любить пити вино та звільняти ледарів.

Вчителька сольфеджіо Марі, любить курити по 40 цигарок на день, їсти «Нутеллу», та боїться залишитися без чоловіка.

Пʼєр не любить нікого, крім себе, обожнює вигадувати дивні історії.

Стрип-покер – гра, де кожен повинен обрати: говорити чисту правду або залишитися без одягу. Ставки зростають, і фішками стають найпотаємніші секрети. Той, хто програє, оголяє не лише своє тіло, але й душу. Один стіл, одна гра, одна доля!

Напредодні прем’єри журналіста Міського сайту запросили до театру та дали змогу поспілкуватися з творчою групою цієї вистави: головним режисером театру та постановником цієї п’єси Антоном Меженіним та виконавцями головних ролей - Ігорем Тітовим (П'єр), Валерією Лагодою (Марі), Єгором Герасимовим (Жак), Вікторією Рудавською (Селін).

- У наш важкий час глядачам потрібен відпочинок від постійного стресу, - визнає Антон Меженін. – Ця п'єса цікава тим, що в ній за гумором ховаються глибокі смислові пласти. Кожен епізод може трактуватись багатоваріантно. Нам хочеться, щоб глядачі побачили цю постановку, залишилися задоволеними, задумалися про свої переживання і захотіли порекомендувати побачити цей спектакль друзям.

Велику допомогу у постановці вистави надав автор п'єси. Жан-П'єр Мартінес був щиро здивований тим, що під час страшної війни театри в Україні живуть та розвиваються. Він дав безумовну згоду на використання його п'єси, а також складе спеціальне відео звернення до глядачів ДраміКому до прем’єри цієї вистави.

Ігор Тітов наголосив на цікавості та складності матеріалу, з яким доводиться працювати:

- У п'єсі багато пластів, думок. Ми багато обговорюємо матеріал, сперечаємося, щось міняємо, і від цього вистава стає, на мою думку, цікавішою.

Валерія Лагода зізналася, що під час підготовки у ролі Марі їй довелося вивчати кардинально новий життєвий досвід:

- Моя героїня викурює по дві пачки цигарок на день, а я не курю і не п'ю взагалі. Але мені завжди цікаво на сцені грати те, що я не робила в житті. Для розуміння відчуттів курця чимало поспілкувалася з колегами, що палять.

А ось Єгор Герасимов для занурення в роль стоматолога Жака нічого додаткового робити не довелося.

- Я і так у стоматолога буваю кожні три місяці, тому зі специфікою роботи знайомий, - каже актор. – Проблема образу була в іншому. Мій персонаж – пихата, зарозуміла людина, яка постійно тролить оточуючих. Я ж за вдачею – зовсім інша людина. Тим цікавіше було працювати над роллю.

Автор рядків попросив розкрити Вікторію Рудавську головний секрет вистави: чи буде у ньому реальний стриптиз? Адже гра йде на роздягання…

- Триматимемо інтригу до прем'єри, - загадково посміхнулася актриса. – Але якщо глядачі цього дуже захочуть, то все може бути…

Отже, усе побачимо на прем'єрі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте