Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
00:43

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские студенты поражают инновационными разработками

Днепровские студенты поражают инновационными разработками

Сотрудничество Днепровского политехнического университета с ведущими предприятиями региона помогает студентами добиваться впечатляющих результатов в учебе и практических разработках.

О сотрудничестве этого вуза и крупными компаниями Днепра Городской сайт рассказывал неоднократно. Такое партнерство позволяет вузу оборудовать современные лаборатории, получать современную технику, что помогает обучение в вузе делать максимально интересным и эффективным. Поразительно, но в этом техническом вузе невиданный конкурс при поступлении: 5-8 человек на одно место!

Народный депутат Дмитрий Кисилевский ознакомился с дипломными работами выпускников и поделился своими впечатлениями:

«На фото трицикл - дипломна робота студентів Дніпровської політехніки.

Середній конкурс на технічні спеціальності тут - 5-8 абітурієнтів.

А все тому, що цей університет - один з найбільш відкритих для промислових компаній. Промисловий і інжиніринговий бізнес тут бере участь адаптації навчальних програм і забезпеченні навчальних можливостей, щоб брати на роботу навіть не випускників, а ще студентів. Так, студентам дозволяють працювати в компаніях за профілем навчання впродовж навчального процесу. Так само викладачі теж залучаються до виробничих процесів підприємств, на які вони готують фахівців.

Лабораторії з найсучаснішим обладнанням в Дніпровській політехніці мають Schneider Electric, Siemens, ЕДС, ДТЕК, Інтерпайп. Пишаюсь тим, що одна з перших лабораторій з’явилась там за моєї участі. Коли оглянув кожну з цих аудиторій, склалося враження, що компанії змагаються, хто надасть сучасніше навчальне обладнання.

Це один із способів, яким чином в Дніпровській політехніці будують зв’язки з бізнесом - і в питаннях підготовки студентів, і в підвищенні кваліфікації викладачів, і в R&D та прикладній науці. Хто з вузів не зрозуміє важливості такої інтеграції, буде приречений на вимирання.

Переконаний, саме таким шляхом має рухатись не тільки вища, а й професійно-технічна освіта».







Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте