Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
00:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

«Холодноярцы» начинают рекрутинг в Днепре

«Холодноярцы» начинают рекрутинг в Днепре

Наш город стал всего вторым в Украине после Львова, где легендарная 93 отдельная механизированная бригада «Холодный Яр» открыла свой рекрутинговый центр.

Напомним, что эта бригада 10 лет назад была сформирована в нашем регионе, и сражаются в ней – наши земляки.

Сейчас воины-«холодноярцы» героически дают отпор врагу на самом горячем участке Донецкого направления.

Бригада остро нуждается в пополнении. По примеру других подразделений, она открывает свои центры для набора добровольцев.

Днепр стал вторым городом после Львова, где открыт такой центр.

Об этом в 93 бригаде рассказали:

«У Дніпрі відкрився інформаційно-рекрутинговий центр 93-ї бригади Холодний Яр.

Це вже другий такий центр бригади – перший центр відкрили у Львові у червні.

Бажаючі вступити до лав 93-ї бригади зможуть отримати тут інформацію про бригаду, посади, як бойові, так і тилові, умови служби, грошове та матеріальне забезпечення. Тут допоможуть підібрати таку посаду у 93-й бригаді, яка має дотичність до цивільної професії, і де людина буде максимально ефективною.

Також в центр працюватиме як осередок патронатної служби, яка допомагає пораненим військовим, родинам загиблих та зниклих безвісти бійців.

«Це місце довіри. Місце, де бригада буде комунікувати із цивільними людьми, військовими після поранення, рідними та близькими військових. Це місце для справжнього чоловіка, який може прийти і вибрати професію у нашій бригаді. Це місце, де може бути кожен, і кожен буде почутий», – зазначив Іван Буряк, головний сержант 93-ї бригади Холодний Яр.

Він додав, що ще однією важливою функцією центру стане допомога із отриманням необхідних документів, пов’язаних зі службою: довідок, витягів тощо.

За словами Івана Буряка, рекрутинговий центр у Львові щодня відвідують від 20 до 30 людей. Тож очікують на охочих долучитись до бригади і в Дніпрі.

Аліна Карнаухова, голова патронатної служби 93-ї бригади, повідомила: «Один із важливих аспектів цього простору – це робота вже з діючими військовими, з хлопцями, які отримали поранення, з родинами побратимів, які загинули, виборюючи нашу Незалежність. Це простір, в якому завжди можна знайти підтримку, спілкування, допомогу у вирішенні питань. Це неформальний осередок, де тебе почують і підтримають».

На відкритті центру були присутні родини загиблих військових із Дніпра. Тепер вони мають можливість зустрічатися й підтримати одне одного частіше.

Відвідати центр можна за адресою: площа Шевченка, 7, з 9:00 до 17:00 щоденно».

Фото 93 бригады.






Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварийных детских и тренажерных площадок планируется отремонтировать в 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте