Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 05 октября 2024
19:16

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепрянин представил Украину на Международном конкурсе ученых

Днепрянин представил Украину на Международном конкурсе ученых

Воспитанник Днепропетровского отделения Малой академии наук Украины Артем Ковтун стал единственным представителем нашей страны на престижном конкурсе EUCYS-2024.

Этот престижный Международный конкурс молодых ученых стран Евросоюза состоялся в городе Катовице (Польша). Единственным представителем Украины на этом масштабном мероприятии стал наш земляк.

Об этом в Днепропетровском отделении МАН Украины рассказали:

«Це змагання науково-дослідницьких проєктів для юних науковців віком від 14 до 20 років, яке щорічно проводять в одній з європейських країн.

Цьогоріч до конкурсу долучилися хлопці й дівчата з 37 країн, які представили понад 100 проєктів.

Ковтун Артем, учень 11 класу Наукового ліцею імені Анатолія Лигуна м.Кам’янське, на EUCYS презентував математичний проєкт «Дослідження динаміки небінарної системи з напрямленим впливом».

Він дослідив час досягнення консенсусу небінарною багатоагентною системою при її різних початкових параметрах під впливом напрямленої дії.

З цим проєктом Артем виборов спеціальну нагороду професора Стефана Додунекова, що дозволяє йому взяти участь у Болгарському національному семінарі з теорії кодування.

Щиро вітаємо Ковтуна Артема та його наукового керівника Дерець Євгенію Вікторівну, кандидата фізико-математичних наук, доцента, керівника гуртка, вчителя математики, та бажаємо нових перемог на міжнародних змаганнях!».





Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте