Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 09 октября 2024
13:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепряне стали победителями и призерами Всеукраинского конкурса «Мирный космос»

Днепряне стали победителями и призерами Всеукраинского конкурса «Мирный космос»

Большая группа юных днепровских исследователей и изобретателей возвращается домой с наградами.

Финал Всеукраинского конкурса «Мирный космос» прошел в городе Черновцы.

Несмотря на сложное военное время, в конкурсе приняли участие около 100 юных техников из 10 областей Украины. Организаторы о конкурсе рассказали следующее:

«В Чернівецькому центрі юних техніків імені Леоніда Костянтиновича Каденюка відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу молодіжної творчості «Мирний космос». Урочисте нагородження співпало з відначенням 25-річчя створення Музею авіації та космонавтики.

Упродовж п’яти днів, від 30.09 – 4.10. 2024 року, 78 учасників з 10 областей України виборювали призові місця в 11 тематичних секціях аерокосмічного спрямування на Всеукраїнському конкурсі молодіжної творчості «Мирний Космос». Цьогоріч він проходив у змішаному форматі і на базі ЧЦЮТ центру юних техніків ім. Л.К. Каденюка.

Всеукраїнський конкурс молодіжної творчості «Мирний космос» проводиться з метою виявлення, розвитку та підтримки творчої обдарованої учнівської молоді незалежної України в аерокосмічній галузі. У складі суддівської колегії були науково-педагогічні працівники Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.Макарова (м. Дніпро), ЧНУ ім. Ю.Федьковича, закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Чернівці».

Большая группа юных техников Днепра возвращается домой с наградами.

Это – воспитанники Днепропетровского областного центра научно-технического творчества и Астроклуба «Прямуй за Сонцем» Городского центра развития детей и молодежи СтартУМ, где о победителях всеукраинского конкурса сообщили:

«Дніпропетровську область представляли вихованці Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості Потабашна Єлизавета, Коржов Кирило, Чорний Павло, вихованка Дніпровського Центру розвитку дітей та молоді «СтартУм» Головко Надія, учениця Кам’янського Наукового ліцею імені Анатолія Лигуна Сім’яник Анна.

Всі учасники гідно виступили та посіли призові місця.

Висловлюємо подяку науковим керівникам: Тетяні Нікіфоровій, Тетяні Мізіченко, Ользі Рижко, Сергію Бондаренко за підготовку своїх вихованців та цікаві роботи.

Результати виступів вихованців Астроклубу "Прямуй за Сонцем!" на Всеукраїнському конкурсі "Мирний Космос ":

Шевчук Іван І місце

Соболь Михайло І місце

Літвінов Вадим ІІІ місце

Літвінов Максим ІІІ місце

Літвінова Влада ІІ місце

Федорченко Максим ІІІ місце

Рогов Роман Грамота

Крошевич Роман ІІІ місце!

Всі молодці!».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте