Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 10 октября 2024
15:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Днепровские студенты провели Благотворительную ярмарку

Днепровские студенты провели Благотворительную ярмарку

На ней было собрано больше 110 тысяч гривен в помощь нашим защитникам.

Ежегодная Благотворительная ярмарка прошла в Днепровском Университете таможенного дела и финансов. К студентам и преподавателям этого вуза в благородном деле присоединились учащиеся и других вузов города.

О ярмарке и ее итогах в Таможенном университете рассказали:

«В Університеті митної справи та фінансів відбувся щорічний «Благодійний ярмарок», організований студентами та викладачами з метою підтримки благодійних ініціатив.

Цього року до святкування ярмарку приєдналися Вище професійне училище № 17, Науковий ліцей міжнародних відносин та представники Волонтерського штабу "Українська команда" Дніпра. Захід став важливою подією у житті університетської спільноти, об’єднавши всіх небайдужих для допомоги тим, хто зараз цього найбільш потребує.

Під час урочистої частини нові творчі номери представили: колектив сучасної хореографії «Музико грай!», народний ансамбль фольклорного танцю «Веселка», Марія Саченко з піснею «Одна калина» та інші. Також на ярмарку було представлено різноманітні товари ручної роботи, сувеніри та солодощі, виготовлені студентами.

Волонтерський штаб «Українська команда» провела флешмоб «Прапор свободи та підтримки ЗСУ». Студенти залишали жовто-блакитні відбитки своїх долонь на білому полотні. Згодом ці клаптики зішʼють в один великий прапор і представлять на рекорд України.

Загальна зібрана сума – 111 133 гривні.

Всі кошти передані волонтерському штабу «Українська команда» на закупівлю планшетів для управління дронами 74 та 98 бригад.

Цьогорічний «Благодійний ярмарок» довів, що наша університетська родина обʼєднується задля добрих справ, сприяючи розвитку культури, взаємодопомоги та відповідальності серед молоді.

Дякуємо всім, хто долучився до неймовірного заходу!».

Фото – Таможенный университет.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте