Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 16 октября 2024
03:17

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Каменском возродили знаменитую постановку и открыли необычный фонтан

|«« «« »» »»|

Сразу два ярких культурных события произошло в городе Каменское.

На минувших выходных отмечали День художника Украины. К этому празднику в Каменском открыли необычный и очень яркий фонтан.

Об этом Городскому сайту любезно сообщил наш коллега, журналист сайта «Культура сегодня» Виталий Баранник:

«У Мистецькій школі № 2 м. Кам’янське до Дня художника відбулося урочисте відкриття Арт-обʼєкту, який отримав назву “Фонтан творчості”.

Впродовж місяця учні відділення образотворчого мистецтва під керівництвом викладача Галини Василевської займалися розписом фонтану, який знаходиться на території цього закладу.

Оскільки в художній палітрі кристалізується внутрішній світ дитини та звучать кольори глибоких почуттів, кожен учень мав можливість вкласти частинку своєї творчості та душі в колективну творчу роботу, – підкреслюють в адміністрації Мистецької школи №2.

На заході була присутня заступниця начальника управління культури Наталія Ілларіошина, яка привітала всіх присутніх зі святом та вручила учням грамоти за активну участь, старанність, креативність, художній смак, продемонстровані при художньому оформленні Арт-обʼєкту.

Загалом у розписі фонтану взяли участь 23 учні Мистецької школи №2».

А в Театре имени Леси Украинки города Каменское зрителей порадовали возрождением любимого спектакля «Отель двух миров». Эта мистическая история была очень популярна у зрителей больше десяти лет назад.

Сейчас ее в театре Леси Украинки возродили в новой интерпретации и с новым составом актеров, о чем нам также рассказал Виталий Баранник:

«На основній сцені Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки м. Кам’янське відбувся показ оновленої вистави “Готель двох світів” за п’єсою Еріка-Еммануеля Шмітта.

Нове життя в цю популярну у театралів Кам’янського виставу вдихнули заслужені артисти України Марина Юрченко та Анатолій Вертій та актори театру Анна Макєєва, Руслан Куксенко, Юлія Жиліна, Ілля Каріков, Аверьян Кондратьєв та Євгеній Гончаров.

Цього вечора у залі, як то кажуть, ну було де і яблуку впасти. Подивитись цю виставу прийшли ті глядачі, які вже бачили її раніше, і для яких сюжет цієї містичної історії був відомий, і ті, хто лише вперше спостерігав за перебігом подій на сцені і для яких це була дійсно прем’єра.

За сюжетом подружнє життя Кетті та Вільяма Гаррісон знаходиться на межі повного краху. А все через те, що Кетті постійно бреше своєму чоловікові. Бреше просто так, без якоїсь певної цілі. Одного разу вона поснідала в ресторані «Савйї» з другом сім’ї Джиммі й знову збрехала про це. Вже вкотре… Вільям, дізнавшись, що його дружина снідала з якимось невідомим чоловіком, вирішує, що то її коханець і йде з сім’ї. Щоб повернути чоловіка Кетті розробляє план у якому ще більше брехні. Так починається ця історія з безліччю інтриг, карколомних поворотів сюжету і несподіваним фіналом.

Усі глядачі щиро співчували героям на сцені та залишилися у захваті від акторської гри виконавців головних ролей, яких у фіналі вони нагородили бурхливими оплесками».

Фото Виталия Баранника (Культура сегодня)

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте