Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 16 октября 2024
15:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Каменском определили лучших мастеров шашек Украины

В Каменском определили лучших мастеров шашек Украины

В этом городе завершился финальный этап чемпионата Украины по шашкам-100.

Городской сайт уже рассказывал об открытии этого чемпионата. Победу в нем оспаривали по 10 лучших мастеров шашек среди мужчин и женщин.

Приятно отметить, что титул лучшей шашистки завоевала наша землячка, гроссмейстер Елена Короткая.

Об итогах чемпионата рассказали один из организаторов турнира Леонид Бройтман и представитель Федерации шашек Украины Любовь Квитка-Ежова:

«У м.Кам'янське (Дніпропетровська обл.) проходив фінал Чемпіонату України з шашок-100 серед чоловіків та жінок. Щоб потрапити до фінальної частини, учасники пройшли попередній відбір на цьогорічному Кубку України та минулорічному Чемпіонаті України.

Тим приємніша участь у змаганнях ТОП-10 двох юних киян - 13-річних Лева Порецького та Валерії Єжової. Саме на таких турнірах здобувається колосальний досвід, а діти отримують стимул до нових знань та посилених тренувань, щоб стати ближче до кумирів сучасного шашкового спорту.

Хочеться відзначити високий рівень організації даного турніру - комфортні умови проживання, тепла сучасна ігрова зала, турбота, щоб спортсмени були ситі, неймовірний торт на церемонії закриття, а також цікавий досуг.

Про цікавий досуг хочеться сказати окремо. Похід на виставу "Готель двох світів" в Академічний музично-драматичний театр ім.Л.Українки м.Кам'янського залишив неймовірні емоції у всіх відвідувачів. Шикарна вистава, що тримає у напруженні до самого фіналу, а також дає поштовх зайвий раз замислитися над істинними цінностями людського життя.

Неймовірно вдячні за організацію цього шашкового свята Ігорю Губарєву та Леоніду Бройтману - людям, на ініціативі та любові до шашок яких тримається шашковий спорт Кам'янського.

А чемпіонами України цьогоріч стали:

гросмейстер О.Коротка та майстер спорту М.Колєсніков у класичній програмі;

гросмейстери А.Глушко та Ю.Анікєєв у швидкій та блискавичній програмах.

Федерація шашок бажає всім українським шашкістам вдалого виступу на майбутніх міжнародних змаганнях як дорослих, так і юнацьких!».

Фото со страницы Леонида Бройтмана.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте