Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
16:37

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Індустриальний район готується до зими

Сьогодні голова Індустріальної райради Ігор Садовий запевнив керівництво міста у тому, що район до осінньо-зимового періоду буде готовий. Вже виконано значний обсяг робіт. На 100 відсотків підготовлені системи холодного водопостачання та каналізації, на 85 – систем центрального опалення та гарячого водопостачання. Виконано ремонт 20 покрівель при плані 6, підготовлені 1114 під”їздів та 352 будинків. Видано паспортів готовності до зими на будинки з центральним опаленням 62%.

На сьогоднішній день учбові заклади і дитячі дошкільні установи району підготовлені до опалювального періоду на 95% (19 шкіл – 100%, із 20 одиниць дитячих садків – 19). Сім лікувальних закладів району підготовлені на 90%.

Для здійснення оперативного контролю за станом доріг в районі, прийняття своєчасних заходів у разі складних умов, надзвичайних ситуацій, відділом комунального господарства районної ради готується до роботи техніка, обладнання та посипальний матеріал. Затверджений графік виділення автомобілів для цілодобового чергування.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворов мноковартирных домов запланировали отремонтировать в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте