Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
16:04

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За 1,5 місяці роботи платний пляж Дніпропетровська відвідали 110 тисяч городян

За 1,5 місяці роботи платний пляж на Монастирському острові Дніпропетровська відвідало близько 110 тисяч городян. Про це інформагентству "Придніпров'я" повідомив генеральний директор ТОВ "Аква-сіті", депутат Дніпропетровської міської ради Олександр Жуков.

За словами Олександра Жукова, дніпропетровський "Аква-сіті" пропонував відвідувачам за 5 гривень (вартість квітка) 12 видів атракціонів та послуг. Для порівняння: вартість квитка на подібних пляжах у Києві дорівнювала 60 гривень за користування лише 3-ма предметами: шезлонгом, парасолькою та попільничкою. Олександр Жуков також зазначив, що на платний пляж стали приходити люди, які, згідно із залишеними відгуками, раніше дніпропетровські пляжі зовсім не відвідували.

За словами генерального директора, ТОВ "Аква-сіті" орендувало найгіршу частину Монастирського острова, для приведення якої у належний вид товариство зробило "титанічну працю". Крім того, за літо трапилося три сильних урагани, внаслідок яких 60% парасольок та палаток вийшли з ладу.

"Можливо чогось було не достатньо: роздягалень або парасольок, але ми робили все можливе. На жаль, ми не можемо зробити воду Дніпра більш чистою: восени вона все одне починає цвісти, її якість погіршується", — зазначив Олександр Жуков.

Вирішити цю проблему, на думку генерального директора «Аква-сіті», може тільки створення на острові аквапарку, проект якого вже розроблено.
Gorod.dp.ua на Facebook.


bugs  (21.09.05 13:50): Я не говорю что пляж плохой, но могли бы и остальную, не платную територию хоть немного почистить :) Ответить | С цитатой
bugs  (21.09.05 13:49): Шо за сравнение с киевскими? там что тоже городские власти не смогли содержать городской пляж (сори за тофтологию) довели его до черт знает какого состояния ипродали? может ваще весь остров продать и дачу построить чью-то? Ответить | С цитатой
Голопузик  (20.09.05 21:30): А куда нудистов выселили? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте