Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпропетровський головний поштамт відзначатиме свій віковий ювілей

27 грудня Дніпропетровський головний поштамт відзначатиме свій віковий ювілей святом «100 років натхненної праці та друге відродження Дніпропетровського поштамту». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомила прес-служба Дніпропетровської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» (УДППЗ «Укрпошта»).

За інформацією прес-служби, офіційна церемонія розпочнеться пуском в небо голубів та символічного вимпелу із зображенням книги «Дніпропетровський поштамт — 100 років». Також цього дня на відвідувачів поштамту чекають різноманітні вікторини та конкурси. Відвідувачі матимуть можливість придбати ювілейний конверт та книгу про поштамт.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», з нагоди сторічного ювілею 26 та 27 грудня на Дніпропетровському головному поштамті проходитиме святкове погашення конвертів спеціальним календарним штемпелем «100 років із часу відкриття поштамту», а також різноманітні вікторини та конкурси. Довідка: Дніпропетровський поштамт, за рішенням Уряду України, має почесний статус «Пам'ятки містобудівництва». Він — один з найбільших виробничих підрозділів Дніпропетровської дирекції УДППЗ «Укрпошта». Поштамту підпорядковано 108 відділень поштового зв'язку, з них 87 міських та 21 сільське.

Тут працюють 1485 чоловік, у тому числі 628 листонош. За 2005 рік Дніпропетровським поштамтом надано послуг споживачам на суму 29 млн. 453 тис. грн. Оброблено і доставлено 22,9 млн. листів, поштових карток і бандеролей; 373 тис. посилок, 920 тис. грошових переказів, 18 млн 437 тис. примірників періодичних друкованих видань.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Ращупкин Сергей Иванович  (24.01.09 11:03): А есть ли где-то подробная информация о юридическом адресе, наименовании и руководстве Почтамта? Ответить | С цитатой
Виктор  (04.02.06 23:57): ПЕРЕДАЮ ПРИВЕТ !? НАЧАЛЬНИКУ ПОЧТАМТА!, ОТ ПОЖИЛЫХ ПОСИТИТЕЛЕЙ!!?.КОГДА БУДУТ ОБЕЩАННЫЕ ПОРУЧНИ НА ВХОДЕ В ПОЧТАМТ??? ОНИ ВАС ВСПОМИНАЮТ "ДОБРЫМИ СЛОВАМИ". Ответить | С цитатой
SLAAAVAAA  (27.12.05 17:15): Лучше бы повысили качество работы, отвратительное качество обслуживающего персонала, хамство, работает обычно только пара окон,корпоративный отдел вообще невозможен, грубят хамят и не работают, даже таблички с временем работы не найдешь.
Были бы другие варианты работали бы с другими монополия фигова!!!!
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте