Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
00:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

П’ятеро дзюдоїстів Дніпропетровщини стали призерами на Міжнародному турнірі з дзюдо «Олімпійські надії»

П’ятеро дзюдоїстів із Дніпропетровська: Руслан Магомедов, Ігор Стопай, Артем Ворона, Віктор Винниченко та Дмитро Гордієнко стали призерами на Міжнародному турнірі з дзюдо «Олімпійські надії», який відбувся протягом 19-21 січня в Києві. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив тренер з дзюдо Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву № 6 з дзюдо та фехтування Данило Волович.

За інформацією Данила Воловича, Руслан Магомедов виборов друге місце у ваговій категорії до 50 кг, Ігор Стопай — третє (55 кг), Артем Ворона — друге (60 кг), Віктор Винниченко — друге (73 кг) та Дмитро Гордієнко — третє (81 кг).

Всього Дніпропетровську область на змаганнях представляли 20 дзюдоїстів. У турнірі змагалися юнаки та дівчата 1990-1991 року народження. Як повідомив Данило Волович, у Міжнародному турнірі з дзюдо «Олімпійські надії» взяли участь спортсмени з 13 країн, зокрема, з Великобританії, Бельгії, Росії, Латвії, Литви, Молдови, Німеччини, Ізраїлю, Узбекистану та ін.

Довідка: У 2005 році у Міжнародному турнірі з дзюдо «Олімпійські надії» взяли участь більше 400 спортсменів з України (Київ, Одеса, Чернігів, Луганськ, Запоріжжя, Рівне, Львов. Черкаси, Вінниця, Кіровоград, Донецьк, Луцьк, Житомир, Дніпропетровськ, Миколаїв та ін.), Росії, Білорусії та Молдови. Серед представників Дніпропетровської області відзначилися Юлія Ніколайчук з Дніпропетровська (виборола третє місце у ваговій групі +70 кг) та Дарія Казакова з Кривого Рогу (третє місце у ваговій групі -52 кг).
Gorod.dp.ua на Facebook.


nerttb  (24.01.06 13:13): малаццы Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте