Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У 2005 році у Дніпропетровську зафіксовано зниження показників захворюваності на рак і туберкульоз

У 2005 році у Дніпропетровську зафіксовано зниження показників захворюваності на рак і туберкульоз. Про це, виступаючи на підсумковій нараді Управління охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради, яка відбулася 9 лютого, заявив заступник міського голови Олександр Рудяк. За інформацією Олександра Рудяка, торік показник захворюваності на туберкульоз серед мешканців обласного центру знизився на 1,5% і склав 74,7 на 100 тис. населення.

Як поінформував заступник міського голови, завдяки покращенню фінансування галузі, лікування хворих на туберкульоз повною мірою здійснюється за рахунок міського бюджету. Водночас, показники профілактики і виявлення захворювання на ранніх стадіях, за словами Олександра Рудяка, залишаються незадовільними, про що свідчать високі цифри виявлення хвороби в запущених формах.

Водночас, за словами заступника міського голови, минулого року в Дніпропетровську дещо знизився також рівень онкологічних захворювань — з 931,9 на 100 тис. населення у 2004-ому році до 389,9 на 100 тис. у 2005-ому, причому кожен п’ятий випадок (у 2004-ому — кожен шостий) захворюваності на рак виявляється під час профілактичних оглядів.

Довідка: У 2005 році показники розповсюдженості хвороб серед населення Дніпропетровська в середньому зросли на 6-7%. За останні десять років рівень захворюваності на туберкульоз у Дніпропетровську зріс у 1,9 рази, смертність від туберкульозу — удвічі.
Gorod.dp.ua на Facebook.


друган  (10.02.06 16:57): то Рудяк!! С "тубиками" таже ситуация как и с наркоманами-умножаем в на энное чило! Стоял вчера возле Чичерина 101 так выпустили чела изможденного(туберкулезом) настолько што я просто офигел!!! Думаете его Рудяк всречал со скорой? Предки забрали и домой!! А он шо в пустыне живет!!!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте