Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:24

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Демографічна ситуація у Дніпропетровську характеризується стійким збільшенням рівня смертності і деяким зростанням рівня народжуваності

Демографічна ситуація у Дніпропетровську характеризується стійкою тенденцією до збільшення смертності і деяким зростанням рівня народжуваності. Про це, виступаючи на підсумковій нараді Управління охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради, яка відбулася 9 лютого, заявив заступник міського голови Олександр Рудяк.

За інформацією Олександра Рудяка, у 2005 році показник смертності населення в обласному центрі склав 15,2 на 10 тис. осіб, а народжуваності 8,6.

Як зазначив заступник міського голови, найбільша кількість людей минулого року в місті померла від хвороб системи кровообігу — понад 63%, онкологічних захворювань —понад 12%, кожен десятий помер у результаті нещасного випадку, травми чи отруєння. Водночас, за минулий рік у Дніпропетровську, як сказав Олександр Рудяк, не було зареєстровано жодного випадку материнської смертності, а рівень дитячої — знизився: якщо у 2004 році помирало в середньому 9 новонароджених із тисячі, то цього року —7.

Довідка: На 1 грудня 2005 року загальна чисельність населення Дніпропетровської області склала майже 3 млн 449,6 тис. людей (друге місце в Україні після Донеччини), що на 27 тис. менше, ніж було зареєстровано на початку року, причому понад 2 млн 875 тис. (більш ніж 83%) населення області складали жителі міст. Такі дані оприлюднив Державний комітет статистики України (Держкомстат) на своєму офіційному інтернет- сайті. За даними Держкомстату, з початку 2005 року населення області скоротилось більш ніж на 23 тисячі осіб.

За інформацією Держкомстату, на 1 грудня 2005 року населення України складало близько 46 млн 958,7 тис. чоловік, причому майже 31 млн 888,6 тис. (понад 67 %) з них проживають у містах.
Gorod.dp.ua на Facebook.


kot1066  (11.02.06 13:56): резюме- ПЛОДИТЕСЬ И РАЗМНОЖАЙТЕСЬ!!! Ответить | С цитатой
4dimka  (11.02.06 13:24): 2 Игорь: Цены на жилье все ранво будут расти, во-первых Днепропетровск - региональный центр, и у нас каждый год остается только тысяча выпускников ВУЗов - которым где-то надо жить!
Во-вторых, недвижимость - на то и недвижимость, чтоб ей расти, потому как - для некоторых, это просто хорошее вложение капитала!
Ответить | С цитатой
друган  (10.02.06 16:48): Предлагаю тем хто уже нахапал денег интенсивней размножаться! И уже лет через сорок будет только мажорная Украина!!! (знаю людей(мажорных) у которых по 4 спиногрыза и никаких маттрудностей нихто не испытывает) А я в Китай навострю лыжи там получу доплату за неразмножение!!! Ответить | С цитатой
Игорь  (10.02.06 11:41): Скоро нас будет совсем мало, для кого сколько жилья строют наши строители. Интересно если нас будет меньше цены на жилье будут расти или падать ? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте