Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:23

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Троє осіб затримані за підозрою у скоєнні вбивств на Дніпропетровщині

Правоохоронцями Дніпропетровщини за підозрою у скоєнні вбивств трьох осіб затримані троє чоловіків. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомляє ЦЗГ, 6 лютого о 12.35. до Кіровського РВ Дніпропетровського МУ надійшло повідомлення від громадян про те, що на території однієї із середніх шкіл знаходиться труп жінки. На місці злочину без зовнішніх ознак насильницької смерті виявлений труп невідомої жінки, котра пізніше була впізнана як Світлана К., 1978 р. нар. За висновком судмедекспертизи смерть наступила в результаті механічної асфіксії. У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками відділу карного розшуку Кіровського РВ за здійснення злочину затриманий співмешканець потерпілої непрацюючий Юрій Я., 1973 р. нар., котрий 4 лютого о 21.00. на території середньої школи на ґрунті ревнощів задушив потерпілу. Прокуратурою Кіровського району порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (навмисне вбивство).

Як повідомляє ЦЗГ, 2 лютого о 13.00. до Жовтневого РВ Криворізького МУ надійшло повідомлення про те, що до нейрохірургічного відділення 2-ої міської лікарні з відкритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, у комі госпіталізований Василь П., 1970 р. нар., котрий 4 лютого у лікарні помер. У ході оперативно-розшукових заходів за здійснення злочину затриманий непрацюючий Сергій С., 1958 р. нар., котрий 2 лютого об 11.00. після спільного вживання спиртних напоїв, під час раптово виниклої сварки наніс потерпілому три удари сокирою по голові. Знаряддя злочину — сокира — вилучена. Прокуратурою району порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (навмисне вбивство).

За повідомленням ЦЗГ, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, за вбивство громадянина В., труп котрого з ножовим пораненням пахової області був виявлений 7 лютого біля одного з будинків по вул. Кіма, співробітниками відділу карного розшуку Заводського РВ Дніпродзержинського МУ затриманий непрацюючий, раніше засуджений Олег Б., 1973 р. нар., котрий 7 лютого о 12.10. після спільного вживання спиртних напоїв на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, ножем наніс потерпілому поранення, потім вивів його на вулицю й залишив біля будинку, де потерпілий помер.
Знаряддя злочину — ніж — вилучений. Прокуратурою м. Дніпродзержинська порушена кримінальна справа за ст. 115 ч. 1 КК України (навмисне вбивство).

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», за 11 місяців 2005 року органами та підрозділами УМВС України в Дніпропетровській області розкрито 208 умисних вбивств (у 2004 р. — 243), 195 випадків нанесення тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками (у 2004 р. — 231).

Від злочинних проявів за 11 місяців 2005 року на Дніпропетровщині потерпіли 31380 осіб, у тому числі, 733 загинули.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте