Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Цього року у Дніпропетровську планується завершити реконструкцію Набережної на ділянці від Мерефо-Херсонського мосту до Фестивального причалу

Цього року у Дніпропетровську планується завершити реконструкцію Набережної на ділянці від Мерефо-Херсонського мосту до Фестивального причалу
Цього року у Дніпропетровську планується завершити реконструкцію вул. Набережна ім. Леніна на ділянці від Мерефо-Херсонського мосту до Фестивального причалу. Проект реконструкції цієї ділянки вулиці було презентовано у виконкомі Дніпропетровської міської ради 10 лютого.

Як розповів, презентуючи план реконструкції, один із його розробників, головний спеціаліст Науково-дослідного інституту «Дніпроцивільпроект» Дмитро Волик, нинішнього року передбачається змінити бруківку, відновити і вирівняти пошкоджену огорожу, створити на Набережній додаткові зони відпочинку, повністю оновити газони, пішохідний перехід тощо.
Крім того, за словами Дмитра Волика, на цій ділянці Набережної буде обладнане спеціальне місце для паркування автомобілів, а поблизу тролейбусної зупинки в районі парку ім. Т.Шевченка — так звана «кишеня» для зупинок громадського транспорту.

Як розповів головний спеціаліст «Дніпроцивільпроекту», за задумом розробників проекту, концепція реконструкції цієї частини Набережної цілком відповідатиме концепції реконструкції, яка вже втілена на ділянці вулиці від Цирку до Фестивального причалу. За словами Дмитра Волика, «дизайнерська тема каменю, порогів, нагадування про історію нашого краю» (а саме з цим, на його думку, асоціюється вихід гранітних порід на поверхню землі в районі парку ім. Т.Шевченка) буде доповнена штучними композиціями з каменю та рослин— так званими «альпінаріями», які запланували створити автори проекту в кількох місцях у цій частині Набережної.

Як зазначив, підбиваючи підсумки презентації, міський голова Дніпропетровська Іван Куліченко, проект реконструкції Набережної від Мерефо-Херсонського мосту до Фестивального причалу вже затверджений містобудівною комісією. Замовником робіт, які незабаром мають розпочатися, виступить управління комунального господарства Дніпропетровської міськради, а інвесторами — кафе та ресторани, розташовані в цій частині вулиці.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Condor  (13.02.06 09:41): Очередной проэкт по отмыванию денег!!! Потратят немеряно, наберут кредитов, а а сделают опять на тяп-ляп. Короче, на ремонт дорог в этом году денег не хватит!!! Все на набережную!!! Ответить | С цитатой
друган  (12.02.06 03:32): да закончили бы до парка сначала!!! а то гора разобрана наполовину!!1 светильники выбиты!! нуна бороться както с вандалами!! хай им грець! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
новых лифтов планируется установить в Днепре в 2024 году.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте