Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
12:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпро — Анжі — 2:3

Дніпро — Анжі — 2:3
Футбольна команда «Дніпро» (Дніпропетровськ) 15 лютого поступилася команді «Анжі» (Махачкала, Росія) з рахунком 2:3 в рамках свого останньому контрольного матчу другого учбово-тренувального збору в Туреччині. Про це повідомила прес-служба Футбольного клубу «Дніпро».

За інформацією прес-служби, рахунок зустрічі відкрив Богдан Шершун на 20-ій хвилині, але на 33-ій хвилині голкіпер «Дніпра» В’ячеслав Кернозенко припустився помилки і рахунок зрівнявся. Вже через три хвилини футболісти «Дніпра» знову повели в рахунку: Костянтин Кравченко чітким пасом вивів один на один з воротарем Олександра Мелещенка, котрий цей вихід упевнено реалізував. Але на 38-ій хвилині футболісти «Анжі» знову відігралися: рахунок першого тайму — 2:2. У другому таймі ще один м’яч був забитий у ворота «Дніпра», кінцевий рахунок матчу – 2:3.

За даними прес-служби, «Дніпро» проти російської команди «Анжі» вийшов у такому складі: В’ячеслав Кернозенко (Анатолій Пилипенко, 46), Сергій Мотуз, Олександр Грицай, Богдан Шершун, В’ячеслав Сердюк, Костянтин Кравченко, Дмитро Михайленко, Віталій Лисицький, Руслан Костишин (Олександр Рикун, 62), Костянтин Балабанов (Денис Андрієнко, 46), Олександр Мелащенко (Іван Котенко, 60).
Gorod.dp.ua на Facebook.


друган  (19.02.06 01:07): ну скока будем эту "новость" постить?????? Ответить | С цитатой
lklk  (17.02.06 23:56): Nu i barani, pozor. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте