Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Іван Куліченко у зв'язку з потеплінням та таненням снігу дав доручення приступити до виконання невідкладних заходів щодо запобігання можливості підтоплення районів міста

Сьогодні на традиційній апаратній нараді, міській голова Іван Куліченко у зв'язку з потеплінням та таненням снігу дав доручення приступити до виконання невідкладних заходів щодо запобігання можливості підтоплення районів міста та житлових будинків.

Перш за все, дане доручення заступнику міського голови Анатолію Буйволу, звернутися до МНС з наполегливим проханням провести навчання підрозділів у місцях можливого підтоплення, аби весь особистий склад та техніка у необхідному випадку були готові до виконання ліквідації наслідків лиха.

По-друге, заступнику міського голови Олександру Баранніку, та керівникам комунальних служб міста і районів доручено терміново почати очищення зливників та посилити роботу щодо вивезення снігу з вулиць міста. Перед керівником управління житлового господарства Віктором Приваліхіним мер поставив завдання притягнути всі резерви для очищення від снігу покрівель багатоповерхових житлових будинків.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ЧУМА  (21.02.06 11:13): ПРЕКРАСНОЕ ЗРЕЛИЩЕ ПРЕДСТАВЛЯЕТ УЛ.КОМСОМОЛЬСКАЯ (ДВА КВАРТАЛА ОТ ЦЕНТРА) ДО РАБОТЫ ДОШЛА ОБЛЯПАННАЯ С НОГО ДО ГОЛОВЫ. В НЕКОТОРЫХ МЕСТАХ ДОБРЫЕ ЛЮДИ ПРОСТО КАКИЕ-ТО ПОНТОННЫЕ МОСТЫ ПОСТРОИЛИ НАД ЛУЖАМИ-МОРЯМИ. ЧТО ЗА ГОРОД? ЧТО ЗА ВЛАСТИ? Ответить | С цитатой
Condor  (20.02.06 20:16): Ув. Иван Иванович, если уж Вы даете такие нужные поручения, будьте любезны проверять ход их исполнения!!!!! Руководство КЖЭП №34 ложило с прибором на все Ваши поручения!!!! Снега по яйца, никто его не чистит, проФФесия дворник в этом КЖЭП незначится!!! А за уборку во дворах мы исправно платим деньги!! Спрашивается куда они идут, деньги ?Иван Иванныч, приедьте, посмотрите!!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте