Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Цього року фінансування дитячих будинків та інтернатів Дніпропетровщини збільшилося втричі — Надія Дєєва

Цього року обсяги фінансування дитячих будинків та інтернатних закладів Дніпропетровщини збільшилися втричі. Про це голова Дніпропетровської облдержадміністрації Надія Дєєва повідомила, виступаючи на обласній нараді «Захистимо права дітей» 20 лютого.

«Фактично усі видатки в цьому році збільшено в три рази. У попередні роки вони збільшувалися, для порівняння, до 30%», — наголосила голова облдержадміністрації.

За словами Надії Дєєвої, найбільш суттєво збільшені видатки на придбання взуття та одягу для вихованців дитбудинків та інтернатів, а також на ремонт і переоснащення самих будівель таких закладів.

Однак, як наголосила голова облдержадміністрації, не всі інтернатні заклади Дніпропетровщини мають такі показники фінансування: у Марганці та Орджонікідзе вони принаймні вдвічі нижчі від середніх по області.

«На низькому рівні у нас робота ведеться з дітьми-сиротами ще в декількох районах, і я вимушена їх назвати — Верхньодніпровський, Магдалинівський, Петриківський, Покровський, П’ятихатський, Софіївський, Царичанський, Томаківський і Широківський», — зазначила Надія Дєєва.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Александр  (23.02.06 10:32): Надія Дєєва, ми являємося виробниками меблів (дитячі стільці, парти, компьютерні та письмові столи, корпусні меблі). Для нашої команди буде велика честь допомогти дитячим будинкам та інтернатам Дніпропетровщини, в розмірі 30% скидки на нашу продукцію, (звістно від ціни виробника).

С уважением,
Олександр Омельченко т.р + 38 (056) 790-14-66
т.м. +38 (050) 480-02-87 email: А[email protected]
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте