Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
11:15

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську відбудеться ІV Всеукраїнський Фестиваль національних бойових мистецтв України „Дніпровські пороги”

У Дніпропетровську протягом 24-26 лютого відбудеться ІV Всеукраїнський Фестиваль національних бойових мистецтв України „Дніпровські пороги”. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили у Дніпропетровській регіональній школі національного бойового мистецтва «Спас-Штурм».

За інформацією, наданою школою, в рамках цього фестивалю відбудеться Всеукраїнський турнір з національного рукопашу «Спас», виставка робіт майстрів народної творчості (в Дніпропетровському академічному державному українському музично-драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка), концертна святкова програма.

На участь у фестивалі станом на 22 лютого вже подали заявки команди Києва, Рівного, Запоріжжя, Кривого Рогу, Дніпродзержинська, Гуляйполя (Запорізька область), Пологів (Полтавська область), Дніпропетровська. Організатори ІV Всеукраїнського Фестивалю національних бойових мистецтв України „Дніпровські пороги” — Дніпропетровська регіональна школа національного бойового мистецтва «Спас-Штурм» та Дитячо-юнацький центр «Штурм».
Gorod.dp.ua на Facebook.


Глюкс  (24.02.06 08:13): Ржунимагу! Вот же ж, вояки с шабелюками! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте