Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
10:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У квітні в Дніпропетровську пройде «Весняний тиждень добра»

З 17 по 23 квітня 2006 року в Дніпропетровську вперше відбудеться «Весняний тиждень добра» — волонтерський проект, ініціатором якого виступає Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Альтернатива-В» (Київ). Про це інформагентству «Придніпров'я» повідомили в організації «Альтернатива-В».

За інформацією організації, основна мета проекту — поширення ідей волонтерського руху як важливого ресурсу для рішення соціальних проблем місцевого співтовариства.

Рішення про реалізацію цього проекту було прийнято у вересні 2005 року на зборах молодіжних організацій, які проводилися в Києві Координаційним комітетом з розвитку волонтерського руху при ЮНЕСКО. На зборах було прийнято загальну ініціативу молодіжних організацій-учасників зборів про одночасну реалізацію проекту «Весняний тиждень добра» в Україні, Росії, Азербайджані та Вірменії.

У рамках проекту «Весняний тиждень добра» у Дніпропетровську організатори збираються залучити молодь міста до участі у волонтерських заходах щодо прибирання територій дитячих будинків міста, до збору пожертвувань, призначених для надання матеріальної допомоги дитячим будинкам, привернути увагу молоді до проблем охорони здоров'я, зокрема ВІЛ/СНІДу, провести ряд заходів щодо підготовки місцевих парків до весняно-літнього сезону.

До участі в проекті «Весняний тиждень добра», що відбудеться в період з 17 по 23 квітня 2006 року, до Дніпропетровська будуть запрошені навчальні заклади усіх рівнів, громадські організації та активна молодь міста.

Довідка: Всеукраїнська молодіжна громадська організація (ВМГО) «Альтернатива-В» була створена 3 роки тому. Головною метою організації є сприяння реалізації молодіжної політики, розробка пропозицій з удосконалення законодавчої і нормативної бази з проблем молоді, сприяння розвитку громадянської позиції молоді та практичної участі її в громадсько-політичному житті. ВМГО має намір також сприяти взаємодії різних структур у розвитку молодіжного руху в Україні, відстоювати права молоді в усвідомленому виборі свого особистого майбутнього; залучувати молодь до розбудови України як демократичної, правової, соціальної держави, сприяти становленню та розвитку справедливого (відкритого) громадянського суспільства в Україні.
Gorod.dp.ua на Facebook.


ВИКТОР  (04.03.06 23:51): РАНЬШЕ ЭТО НАЗЫВАЛОСЬ СУБОТНИКАМИ !? А ТЕПЕРЬ ВЕСЕННЯЯ НЕДЕЛЯ ДОБРА.!? ТРУД , ДЛЯ МОЕЙ ПОЛЬЗЫ, ОН ОБЛАГОРАЖИВАЕТ.( Кот Матроскин ) А КАКАЯ ИДЕЙНО- ПОЛИТИЧЕСКАЯ БАЗА ПОД ЭТО ДЕЛО ПОДВЕДЕНА ! КАК У НАС ЛЮБЯТ ТРУД НА "ШАРУ" ВЕРНОЙ ДОРОГОЙ ИДЁТЕ ГОСПОДА !? Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте